Puma PSV 3de Shirt Kids Blauw 2023-2024

puma psv 3de shirt kids blauw 2023-2024Je vindt bij ons het Puma PSV 3de shirt kids blauw 2023-2024 in de fanshop. Een voetbalshirt voor de wedstrijden in de Champions League en voor het nieuwe seizoen. Je kunt deze ook bedrukken met je favo speler.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Europees voetbaltenue
  • Brainport Eindhoven

We gaan het donkerblauwe voetbalshirt zien tijdens de wedstrijden in Europa. Een voetbalshirt met een v hals en voorzien van de nodige logo’s. Deze zijn dan in het geel bedrukt. Een voordeel van Puma is de fijne stof waar het voetbalshirt mee wordt ontworpen. Je voelt dus fris en droog aan tijdens het sporten. Dit komt ook omdat er mesh-panelen aan de zijkant zitten. Hier komt dus lucht doorheen.

Pubquiz vraag moeilijk: welk jaar was voor het laatst dat PSV door de poulefase van de Champions League kwam?

Het is dus een voetbalshirt voor de Champions League. Toch gaan we deze ook zien in sommige uitwedstrijden. Denk aan wedstrijden in de KNVB beker bijvoorbeeld. We zullen deze niet veel zien in het Philips stadion. Wil je een iets grotere maat dan hier beschreven? Je kunt via de blauwe link naar het Puma PSV 3de voetbalshirt blauw 2023-2024.

Puma PSV 3de Shirt Kids Blauw 2023-2024

De kleur van de logo’s en sponsor is dezelfde kleur als de bedrukking. Je kunt het voetbalshirt krijgen in de maten 122cm tot 176 cm. Daarna heb je een S voor de kleinste volwassen maat. Het Europese voetbalshirt heeft een standaard pasvorm. Wil je met en compleet tenue de club aanmoedigen? Shop bij ons ook het Puma PSV Europees voetbalbroekje blauw 2023-24 en de Puma PSV derde kousen blauw 2023-2024.

  • PSV voetbalkleding
  • Champions League wedstrijden
  • Maten: 122cm tot 176 cm
  • Standaard pasvorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *