Puma PSV Voetbalkousen Uit Creme 2023-2024

puma psv voetbalkousen uit creme 2023-2024Bestel in onze winkel de Puma PSV voetbalkousen uit creme 2023-2024 met gouden accenten. Deze heeft een linker en rechtersok. Ze passen dan ook perfect in de voetbalschoenen. De gaan we buiten het Philips stadion zien.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Puma Dry-cell kleding
  • Maten: 30 tot 50

Deze sokken zorgen voor extra versteviging in je voetbalschoenen. Dit komt omdat ze stevig zijn ontworpen en het heeft een linker en rechter pasvorm. Naast de kleur hebben ze gouden accenten. Als laatst heeft deze een zacht voetbed. Je kunt hier ook direct het Puma PSV donkerblauw voetbalshort uit 2022-23 bestellen! Ga hierboven direct naart aanbieder Voetbalshop.nl en maak je collectie compleet.

De sokken en het hele tenue in het crème zijn uitgekomen in mei. Je kunt je kast dus aardig vullen met de kleding.

Als je lekker op de bank wil chillen, kan je deze sokken dragen. Gemaakt van 100% polyester en voor jong en oud. Zoek je bijvoorbeeld een cadeau voor een verjaardag? Dit is een goedkope variant en je bent klaar. Je kunt deze combineren met voorgaande broekjes en/of shirts. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen met de unieke kousen.

Puma PSV Voetbalkousen Uit Creme 2023-2024

Genoeg over de kousen 😉 Oké nog even kort. Al zijn het gewoon kousen, ze passen ook nog eens lekker. Je kunt ook een oudere variant zoeken vanaf €4,95. Misschien komen later ook nog de replica varianten vanaf €3,95. Wil je nog veel meer kleding? Later komen ook nog de complete uittenues en meer kleding. We wensen je een geweldig voetbalseizoen toe.

  • PSV Eindhoven kleding
  • Linker en rechtersok
  • Voor de training / om te chillen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *