Ronaldo Shirt Portugal Kids

ronaldo shirt portugal kidsHet Ronaldo shirt Portugal kids in onze Portugal voetbal fanshop te verkrijgen in 122 cm tot 170 cm. Boys XS tot Boys XL wil zeggen vanaf 6 jaar tot 16 jaar.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €69,99
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Seizoen: WK 2018 en EK 2020
  • Kleuren: rood, groen, goud
  • CR7 voetbalkleding!

Het Ronaldo shirt Portugal kids is natuurlijk populair omdat we het over 1 van de beste voetballers ter wereld hebben. Een geweldige voetballer die samen met Portugal het EK op zijn naam heeft geschreven. Komen ze er bovenop, nu CR7 is gestopt?

Ronaldo Shirt Portugal Kids

Het Ronaldo shirt Portugal kids is dus te verkrijgen vanaf 6 jaar. Liever een tenue voor nog jonger bekijk? Ga dan door naar een Portugal tenue minikit 2018-2019. Het Portugal shirt kids is ontworpen door Nike met een prachtige rode kleur en over de schouders een iets donkerdere kleur. Het Portugese voetbalelftal logo pronkt op de linkerborst. We hebben het nog niet eerder gezien maar een bedrukking van het Portugal thuisshirt wil zeggen een nummer voor een achter en de Ronaldo of andere naam boven het nummer. Bekijk in de store ook het Ronaldo shirt Portugal senioren.

Portugal Ronaldo Shirt Kinderen

Cristiano Ronaldo met zijn eigen voetbalschoenen heeft het gemakkelijk bij Real Madrid maar Portugal is toch nog een ding. We zijn benieuwd hoe ver Portugal gaat komen tijdens het Europees Kampioenschap voetbal 2016. In de CR7 store de prijzen van het Portugal Ronaldo shirt kids. Bekijk in onze voetbalshop ook eens het Portugal uitshirt ook beschikbaar in kids. Meer weten van Ronaldo? Volg hem via CR7 Google+, Twitter Ronaldo, CR7 Facebook en Instagram C. Ronaldo.

Cristiano Ronaldo Shirt 2018-2019

Het Portugal Ronaldo shirt kinderen gaan we als eerste weer zien tijdens de FIFA World Cup 2018 in Rusland. Het Portugese team onder aanvoering van Cristiano Ronaldo gaat proberen favorieten zoals Frankrijk, Spanje, Engeland, Brazilië, Argentinië en België een stap voor de zijn. Voor Portugal is het in ieder geval te hopen dat Ronaldo in zijn beste vorm is. Het Portugal Ronaldo shirt kinderen is ideaal voor de training of tijdens het voetballen op de pleintjes. We wensen je veel plezier met het Ronaldo shirt Portugal kids.

  • Sterspeler: Cristiano Ronaldo
  • Rugnummer: 7
  • Portugees voetbalelftal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *