Ronaldo Shirt Portugal

ronaldo shirt portugalAls we toch een populair voetbalshirt moeten noemen dan gaan we voor het Ronaldo shirt Portugal. Een gouden bedrukking voor de beste voetballer ter wereld. Vind jij C. Ronaldo de beste voetballer ter wereld?

direct bestellen vsd

  • Cristiano Ronaldo voetbalshirt
  • In: kids, junior en senior
  • Seizoen: WK 2018 en EK 2020
  • CR7 voetbalkleding!

Het Ronaldo shirt Portugal uiteraard in het rood als we het hebben over het Nike Portugal shirt 2018-2019. Portugal en CR7 kleding vind je het goedkoopst bij Unisportstore.nl. We hopen nog lang te kunnen genieten van deze ster maar in het nationale elftal gaan we hem niet meer zien.

Ronaldo Shirt Portugal

Het Ronaldo voetbalshirt Portugal met uiteraard nummer 7 is verreweg het populairst van het Portugese nationale elftal. Een must van Cristiano om overal de beste te zijn is dus bij club en land redelijk gelukt. Het voetbalshirt Portugal wordt dan ook bedrukt aan de achterkant en voorkant met een nummer. Ronaldo zal verschijnen net onder het donkerrode vlak onder de schouders. We hopen natuurlijk veel te zien van Cristiano Ronaldo met zijn beroemde voetbalschoenen zoals de Nike voetbalschoenen. Bekijk in de CR7 store ook het Ronaldo shirt kids.

Cristiano Ronaldo Thuisshirt 2018-2019

Cristiano Ronaldo is al jaren de kracht achter Portugal en de reden waarom het Portugese elftal tot 1 van de kanshebbers behoort. Het senioren Portugal voetbalshirt Ronaldo is te verkrijgen in S tot XXL. Bekijk in de tabel hierboven de prijzen en overzicht. De sterspeler van Juventus hebben we natuurlijk gezien op het WK voetbal 2018. Het is ook gelijk het laatste toernooi voor CR7. Bekijk ook eens het Portugal trainingspak of ga voor meer CR7 kleding. Het was even zoeken maar we hadden ook eerder een Portugal Ronaldo uitshirt 2018-2019. Als we zo terugkijken, wat is het moment dat je het meest is bijgebleven?

Portugal C. Ronaldo Voetbalshirt

Het Ronaldo voetbalshirt Portugal uiteraard ontworpen door Nike met de prachtige rode kleuren. Het voetbalshirt heeft een normale pasvorm maar valt rond de mouwen iets strakker. Een v hals is ook nieuw voor het Portugal tenue. Wens je een compleet Ronaldo tenue dan kan het voetbalbroekje ook worden bedrukt. Een prachtig geheel om je klaar te maken voor het WK voetbal en kwalificatie EK 2020. Kom als eerste in het spectaculaire Portugal tenue naar de voetbal. Volg ons voor de nieuwste voetbalshirts of bekijk het overzicht via Cristiano Ronaldo shirt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *