Sigurdsson IJsland Thuisshirt 2018-19

sigurdsson ijsland thuisshirt 2018-19De sterspelers welke het Sigurdsson IJsland thuisshirt 2018-19 draagt. Een bedrukking van het IJsland thuisshirt 2018-2019 en IJsland WK thuisshirt kind 2018-2019 bij Voetbalshirtsdirect.nl.

direct bestellen vsd

+ IJsland voetbalshirts bedrukt

+ In: kind, junior, S tot XXXL

+ Rugnummer: 10

+ Kleuren: blauw en wit

Het Gylfi Sigurdsson shirt Iceland 2018/19 gaan zien tijdens de wedstrijden op de FIFA World Cup. Met rugnummer 10 gaan we de aanvallende middenvelder zien op het WK.

Sigurdsson IJsland Thuisshirt 2018-19

We kunnen wel zeggen dat Gylfi Sigurdsson de sterspeler is van het Iceland voetbalelftal. Het voetbalshirt verkrijgbaar voor kind, junior, dames, heren, mannen, vrouwen. We gaan het voetbalshirt dus zien tijdens de “thuiswedstrijden” op het hoofdtoernooi. Errea heeft de voetbalshirts ontworpen met een speciale Errea technologie. Flexibiliteit en een droog gevoel staan hoog in het vaandel van het sportmerk. IN de nek de vlag van IJsland en populair want iedereen heeft sympathie voor het elftal. Zoals gezegd in het voetbalshirt te krijgen in kids, kinderen, junioren, S, M, L, XL en XXL.

Uiteraard is het Iceland shirt naam nummer 2018/19 ideaal om te dragen in Rusland. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het IJsland voetbalelftal. Het Sigurdsson IJsland Thuisshirt 2018-19 tgaan we hopelijk nog na de groepsfase zien op het toernooi. Een speler waar veel van wordt verwacht omdat hij verreweg de belangrijkste speler is uit het team. De spelers van Everton FC heeft een moeizaam jaar achter de rug dus een mooie opstap voor een nieuw begin. Bestel het Iceland shirt naam nummer 2018/19 en geniet van de geweldige speler van IJsland.

  • Naam: Gylfi Sigurdsson
  • Rugnummer: 10
  • Voetballand: IJsland
  • Positie: aanvallende middenvelder
  • Everton football club

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *