Touzani Kleding Lijn

touzani shopEen grote held op Youtube met de Touzani kleding lijn voor de straatvoetballer en ideaal voor de voetbaltraining. Bij Voetbalshirtsdirect.nl de nieuwste trainingskleding en bijpassende Nike Mercurial SuperflyX 6 Academy IC.

direct bestellen vsd

  • Voetbalheld: Soufiane Touzani
  • Straatvoetbal, training en zaal
  • Freestyle voetballer
  • Shirt, trainingspakken en truien

De freestyle voetballer Soufiane Touzani komt in samenwerking met Premium inc. met een geweldige kledinglijn. Ga hierboven direct naar het totaaloverzicht Touzani voetbalkleding bij Voetbalshop.nl. De kledinglijn Touzani kwam als een complete verrassing. We kennen allemaal Tiki Taka Touzani maar er is geen woord gerept over de Touzani kleding lijn. De straatvoetballer met zijn geweldig bekeken Youtube-kanaal en dus zijn eigen programma komt dus ook met zijn eigen kleding. Hij is ook nog ambassadeur van de Johan Cruijff Foundation dus je denkt bijna waar haalt hij de tijd vandaan. De trainingspakken zien er heerlijk comfortabel uit en bijpassend tenue met korte mouwen en korte broek. Shop de complete lijn in de voetbalshop.

touzani trainingspak

Touzani Kleding Lijn

touzani shirt roze grijs zwartHoe zijn de Touzani trainingspakken ontworpen? Voor voetbal, behendigheid en acties heb je een speciale stof nodig. De half zip trainingspakken hebben het prachtige Touzani logo op de kleding.

+ Touzani shirts

+ Trainingspakken straatvoetbal

+ Roze, blauw, geel, zwart

+ Kleding en accessoires

+ Held: Soufiane Touzani

Straatvoetbal voor Soufiane Touzani met een inspiratie uit Rotterdam Zuid. Verreweg de beste straatvoetballer van Nederland met bijpassende kleding zoals een Touzani trainingspak. Maak jij binnenkort ook geweldige acties in het flexibele en soepele trainingspak? Ga snel naar onze enige aanbieder Voetbalshop.nl.

touzani kleding lijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *