Under Armour Spotlight Met Rits

under armour spotlight met rits

Hier de Under Armour Spotlight met rits kopen? De nieuwe UA voetbalschoenen met Under Armour’s Speedform Tech. De Spotlight FG in de kleur wit met zwarte accenten.

direct bestellen vsd

voetbalshop logo

direct bestellen vsd

unisportstore button


 

Het zijn niet alleen de voetballers die in de Spotlight staan. Tegenwoordig ook de coaches en iedereen die met voetbal te maken heeft. Om je publiciteit nog meer te vergroten zijn de speciaal de Spotlight FG voetbalschoenen ontworpen. Shop hierboven direct de nieuwste UA voetbalschoenen. Hier ook een totaaloverzicht via de blauwe link: Under Armour voetbalschoenen.

Voetbal draait om sterspelers, geweldenaars en atleten welke dagelijks in de schijnwerpers staan. Het Amerikaanse sportmerk Under Armour is het dan ook wel toevertrouwd hier schoenen aan te verbinden. Ben jij snel of goed in verdedigen? Shop dan de nieuwste UA schoenen. Het synthetische leren bovendeel zorgt voor controle en lichtgewicht voetbalschoenen. Een groot voordeel zijn de verborgen veters. Hieronder een paar speerpunten van de nieuwste schoenen. Liever een andere Spotlight? Bekijk dan de Under Armour Spotlight FG.

  • Beschikbaar in: 38 tot 47,5
  • Inclusief rits
  • Kleuren: zwart, wit

Under Armour Spotlight Met Rits

UA Spotlight voetbalschoenen wit zwart met verborgen veters. Geweldige schoenen welke we niet veel eerder hebben gezien. Door een oppervlak zonder veters kan je de bal overal raken. Schiet dus efficiënt met de middenvoet en je loopt heerlijk alsof je geen schoenen draagt. Je sokken in de schoenen worden perfect opgenomen. Een groot voordeel van de Under Armour Spotlight met rits is de bewegingsvrijheid. Speciale noppen met koolstofvezel voor snelle acties. Niet gek dat de UA Sportlight voetbalschoenen wit zwart de bijnaam “Need for speed” mee krijgen. Heerlijke voetbalschoenen voor natuurlijk ondergronden en een basis als voetballer. Ook de Under Armour Spotlight Camo grijs voor een kleine prijs

  • Under Armour collectie
  • Nederlands international Memphis Depay
  • Voetbalschoenen met rits
  • Synthetisch leren bovendeel – 223 gram
  • FG schoen is ontwikkeld voor op natuurgras
  • Zacht bovendeel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *