Under Armour Spotlight Met Rits

under armour spotlight met ritsUnder Armour Spotlight met rits kopen? De nieuwe Under Armour voetbalschoenen met Under Armour’s Speedform Tech. De Spotlight FG in de kleur wit met zwarte accenten. Liever een andere Spotlight? Bekijk dan de Under Armour Spotlight FG.

direct bestellen vsd
Prijs vanaf €16.45
Beschikbaar in: 38 tot 47,5
Inclusief rits
Kleuren: zwart, wit
Voetbalschoenen UA

Het zijn niet alleen de voetballers die in de Spotlight staan. Tegenwoordig ook de coaches en iedereen die met voetbal te maken heeft. Om je publiciteit nog meer te vergroten zijn de speciaal de Spotlight FG voetbalschoenen ontworpen. Shop hierboven direct de nieuwste UA voetbalschoenen.

Under Armour Spotlight Met Rits

Voetbal draait om sterspelers, geweldenaars en atleten welke dagelijks in de schijnwerpers staan. Het Amerikaanse sportmerk Under Armour is het dan ook wel toevertrouwd hier schoenen aan te verbinden. Ben jij snel of goed in verdedigen? Shop dan de nieuwste UA schoenen. Het synthetische leren bovendeel zorgt voor controle en lichtgewicht voetbalschoenen. Een groot voordeel zijn de verborgen veters. Hieronder een paar speerpunten van de nieuwste schoenen.

  • Under Armour collectie
  • Nederlands international Memphis Depay
  • Voetbalschoenen met rits
  • Synthetisch leren bovendeel – 223 gram
  • FG schoen is ontwikkeld voor op natuurgras
  • Zacht bovendeel

UA Spotlight Voetbalschoenen Wit Zwart

UA Spotlight voetbalschoenen wit zwart met verborgen veters. Geweldige schoenen welke we niet veel eerder hebben gezien. Door een oppervlak zonder veters kan je de bal overal raken. Schiet dus efficiënt met de middenvoet en je loopt heerlijk alsof je geen schoenen draagt. Je sokken in de schoenen worden perfect opgenomen. Een groot voordeel van de Under Armour Spotlight met rits is de bewegingsvrijheid. Speciale noppen met koolstofvezel voor snelle acties. Niet gek dat de UA Sportlight voetbalschoenen wit zwart de bijnaam “Need for speed” mee krijgen. Heerlijke voetbalschoenen voor natuurlijk ondergronden en een basis als voetballer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *