Under Armour Voetbalschoenen Zonder Veters

under armour voetbalschoenen zonder vetersSpotlight Pro boots met naam Under Armour voetbalschoenen zonder veters kopen? Liever minder opvallende boots? Ga dan voor de Under Armour Memphis voetbalschoenen.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €49,99
  • In: kinderen, heren en vrouwen
  • UA voetbalschoenen
  • Kleuren: blauw en geel
  • SpeedForm technologie

De nieuwste voetbalschoenen met de Under Armour Spotlight Pro in het geel met blauw in de voetbal fanshop.

De Spotlight Pro’s uniek door het prachtige logo in het blauw aan de zijkant. Zoals je kunt zien heeft Under Armour alles gedaan om een schoon schiet en passing vlak te creëren. Niet gek dat iedereen helemaal wild is van de Speedform technologie die dus zorgt voor snelheid en vervolgens een prachtig schoon bovendeel heeft. Je ziet dus ook geen naden over de schoen.

De Under Armour Spotlight Pro geel blauw gedragen door Memphis Depay en Fraser Forster. Heel divers of je nu in de aanval staan of dus een doelman bent. Hoe vormt de schoen zich om je voet? Door de technologie kan het leer dus om de voet bewegen in plaats van andersom. Elastisch is het leer maar ook comfort is belangrijk en dus kwamen ze bij deze football boot uit. De hielconstructie en noppensysteem dusdanig ontworpen dat ze geschikt zijn voor iedere ondergrond. Shop vandaag nog de Under Armour voetbalschoenen zonder veters.

Under Armour Voetbalschoenen Zonder Veters

Voetbalschoenen altijd leuk om rond te neuzen door de verschillende varianten die te koop zijn. De UA zijn met de technologie weliswaar uniek maar wat te denken van de rits. Voetbalschoenen welke vormen naar je voeten en ook nog eens een hippe uitstraling. Spotlight Pro staat voor de sterren die in de schijnwerpers staan. Dat kan wel gezegd worden over de spelers van tegenwoordig. Ben je op de training of tijdens een wedstrijd en zoek je het kleine beetje extra’s? Ga dan voor de geel blauwe voetbalschoenen Under Armour. De lichtgewicht voetbalschoenen passen bij de snelle voetballer maar ook bij de ster uit het elftal.

  • Under Armour voetbalschoenen
  • Memphis Depay 1 van de UA sterren
  • Natuur ondergrond en kunstgras
  • Lichtgewicht: 209 gram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *