Voetbalkalender

manchester united kalender 2018Wil je alle wedstrijden opschrijven? Ga voor een voetbalkalender voor de echte voetbalfan. In onze voetbalshop hebben we naast de voetbalkalenders bijvoorbeeld ook voetbalboeken of andere artikelen voor jou als liefhebber

direct bestellen vsd

Prijs €11,95
Manchester United Kalender
Uniek Cadeau
Sterspelers: Lukaku, Pogba en Zlatan

De kalender om als voorbeeld te nemen is de Manchester United voetbalkalender. Wil je graag de wedstrijden bij houden van jouw favoriete team of je de verjaardagen van je teamgenoten bijhouden dan kan dat met deze prachtige kalender Manchester United. Het betreft in dit geval alle jaarkalenders van het jaar 2018.

Voetbalkalender FC Barcelona

barcelona kalender 2018Een voetbalkalender FC Barcelona van de grote club uit de Primera Division. FC Barcelona zal uiteraard weer gaan mee strijden om alle prijzen. Bekijk naast de kalender 2018 ook andere artikelen bij ons.

direct bestellen vsd

Prijs €12.95
FC Barcelona Kalender
Cadeau voor hem of haar
Aanbieder: Unisportstore
Sterspelers: Messi, Suarez en Iniesta

Een echte FC Barcelona fan? De jaarkalender van Barcelona mag dan zeker niet ontbreken. Ben jij ook zo’n fan van Lionel Messi, Iniesta, Neymar en de andere helden. Een officiële 2018 kalender voor de voetballiefhebber.

Voetbalkalender Feyenoord

feyenoord kalenderEen voetbalkalender Feyenoord voor de echte Feyenoord fans. Een jaarkalender om in het toilet te hangen maar kan natuurlijk ook ideaal zijn als cadeau voor hem. Je nieuwe jaarkalender voor de echte voetbalfans.

direct bestellen vsd

Prijs €9.99
Feyenoord Rotterdam kalender
Cadeau voor hem of haar
Aanbieder: Voetbalshirtskoning
Sterspeler: Kuyt

Een prachtige jaarkalender die per week kan worden bijgehouden. Op de hoogte blijven van de wedstrijden van jouw favoriete club dan biedt een Feyenoord jaarkalender 2018 en Feyenoord kalender uitkomst.

Voetbalkalender Ajax

ajax kalenderEen voetbalkalender Ajax is een weekkalender in plaats van de voorgaande jaarkalenders 2018. Natuurlijk is het een compleet jaar maar per week afgedrukt inclusief een foto. Bekijk veel meer artikelen in de Ajax fanshop.

direct bestellen vsd

  • Prijs €9.95
  • Ajax Amsterdam kalenders
  • Aanbieder: Ajaxshop
  • Outlet kalenders

De Ajax weekkalender 2018 is voor de echte Ajax fans. Je kunt zowel afspraken plannen als de wedstrijden van je favoriete club. De selectie van Ajax komt ook voorbij in de kalender voor extra sfeer. De andere Ajax-items en deze Ajax kalender vind je in de Ajaxshop.nl.

Real Madrid Kalender 2017

real madrid kalender 2017Een Real Madrid kalender 2017 met het speelschema en afbeelding van de helden van Real Madrid FC. De winnaar van de Champions League met veel volgers en een geweldige voetbalkalender. Shop snel het prachtige cadeau voor €12,95.

direct bestellen vsd

Prijs €12,95
Real Madrid kalender
Aanbieder: Unisportstore
Sterspeler: Cristiano Ronaldo

Voetbalkalenders zijn uniek door de geweldige afbeeldingen. Op de voorkant uiteraard Cristiano Ronaldo, Gareth Bale, Sergio Ramos, Modric en James Rodriguez. We zijn benieuwd naar de resultaten in de zomer van 2017 wanneer de prijzen worden verdeeld. Ga ook eens voor een PSV kalender 2017.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *