Voetbalboeken Kopen?

Jan Boskamp Geen Gezeik

jan boskamp geen gezeikWil je voetbalboeken kopen voor een speciale gelegenheid of als cadeau voor hem? Vandaag hebben we het fantastische boek van de held van het programma Voetbal Inside.

direct bestellen vsd

  • Prijs €3.99
  • Schrijver: Wim de Bock
  • Gratis thuisbezorgd!
  • Morgen in huis

Johan Boskamp nu met zijn boek Jan Boskamp Geen Gezeik. Alle tafelgasten hebben nu een eigen boek op Derksen na. Jan Boskamp is de held van vrijdagavond. Het is misschien wel is opgevallen dat hij een kleine voorkeur voor Feyenoord heeft. Een prachtige gozer met nu zijn eigen boek Jan Boskamp Geen Gezeik.

Top Show

top show voetbalboekVoetbalboeken zijn populair in onze voetbalshop. Wij vergelijken de prijzen van nieuwe voetbalboeken en collectors items. Top Show is de nieuwste in de categorie voetbalboeken gebaseerd op het hilarische programma Voetbal Inside.

Het Top Show voetbalboek gaat over de aparte zeven jaar televisie van een Televizier-ring tot het slaan van Johan Boskamp. Je krijgt verder voorgeschoteld hoe het achter de schermen gaat. Zijn Johan Derksen en Genee wel echt zo grappig als ze zich voordoen? De vraag van iedereen of het nu echt is komt ook aan bod.

O Louis

O louis voetbalboekIn de categorie humor voetbalboeken kopen kan O Louis niet ontbreken. Hugo Borst die het verhaal geschreven heeft kon zijn obsessie voor Louis van Gaal eindelijk openbaar maken met het boek O Louis!

+ Prijs vanaf €9,95

Een fantastisch boek die elke Louis fan gelezen moet hebben. Het verhaal heeft een looptijd van zijn jaren bij Sparta tot na het WK voetbal 2014. Wekelijk zien we Louis van Gaal met de persconferenties op tv wat heerlijk is om voor te gaan zitten.

Balverliefd Anouk Hoogendijk

balgevoel anouk hoogendijkHet nieuwste boek is Balverliefd van Anouk Hoogendijk. De sterspeelster van Ajax en momenteel in Canada met het Nederlands Elftal. Anouk Hoogendijk is al jaren een vaste waarde in de verdediging.

Als we het over vrouwenvoetbal hebben denken we gelijk aan Anouk Hoogendijk. De voetbalster van Ajax en het Nederlands Elftal is de populairste voetbalster van Nederland. In haar boek geeft ze niet alleen tips en trucs maar ook hoe je professioneel voetbal kunt bereiken. Onder voetbalboeken kopen is het boek van Anouk Hoogendijk zeer populair. Ze maakt het boek compleet met leuke anekdotes maar ze praat ook over het verleden bij Arsenal, Bristol Academy en FC Utrecht. Wil je dus voetbalboeken kopen? Denk dan maar eens aan Balverliefd van Anouk Hoogendijk.

Boek Gijp Voetbal International

boek gijp voetbal internationalHet volgende boek in de categorie voetbalboeken kopen is misschien wel het meest verkochte boek in Nederland. Het boek Gijp van Michel van Egmond is heerlijk weg te lezen zelfs als je niet van boeken houdt.

Boek Gijp Voetbal International heeft deze naam vooral te danken aan het televisieprogramma waar Rene van der Gijp wekelijk aanschuift. Gijp valt wekelijks op door zijn aanstekelijke lach en geweldige humor. In het boek Gijp Voetbal International gaat het over zijn gewogen verleden, inzinkingen en opstanding van het media fenomeen Rene van der Gijp. Wil je dus voetbalboeken kopen? Dan hoort De Wereld volgens Gijp zeker in je collectie thuis.

Hard Gras Het Beste Uit 20 Jaar

voetbalboeken kopenDe titel verklapt het al een beetje. Hard gras het beste uit 20 jaar is op de markt gekomen omdat het al tientallen jaren geweldig populaire boeken schrijft.

+ Hard gras collectie

+ Prijs vanaf €4,95

Al jaren is Hard Gras een immens populair boek onder de voetballiefhebbers. De legendarische verhalen van de afgelopen 20 jaar komen aan bod in Hard Gras het beste uit 20 jaar. Klik op voetbalboeken om een totaaloverzicht te krijgen van bijvoorbeeld de Hard gras boeken.

Wenen van Geluk

wenen van gelukEen echt Ajax boek is Wenen van Geluk. Als ondertitel heeft het boek “Toen Ajax kampioen van Europa werd” Uiteraard vinden we ook een dankwoord van de toenmalige coach Louis van Gaal. We konden toen niet bedenken dat een Europees succes meer dan 20 jaar op zich zou laten wachten.

Weten we het nog? Een prachtige sprong van Louis en het verslaan van AC Milan. De matchwinner in de geweldig spannende finale was Patrick Kluivert. Alles rondom de winst en de vreugde na de winst vinden we in het boek.

Voetbalboeken Kopen

Zoek je een geweldig voetbalboek? Bij Voetbalshirtsdirect.nl boeken voor op vakantie, als cadeau en om heerlijk te genieten. Boekbesprekingen, leesactiviteiten of meer informatie vind je hier. Voetbalboeken zijn ideaal om te lezen door de laagdrempeligheid. Je zit goed voor het laatste nieuws betreffende de voetbal gerelateerde boeken en meer. In de toekomst ook boeken over het WK en al het bijzondere nieuws wat nog gaat volgen. Over welke voetballer of trainer zou jij graag een boek lezen?

  • Voetbalboeken en Collectors items
  • Ideaal als cadeau of voor vakantie
  • Voetbal leesactiviteiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *