Ballennet

ballennetEen nieuw ballennet is hiernaast direct te verkrijgen. Wil je meerdere ballen meenemen naar het voetbalveld, maar heb je niet genoeg tassen om ze allemaal mee te nemen? Dan is een ballennet de perfecte oplossing. Dit is een net, waarin je ballen kan meenemen naar waar je maar wilt.

direct bestellen vsd

  • Direct naar de goedkoopste aanbieder
  • Diverse maten

Dit is veel handiger dan al die tassen of andere hulpmiddelen voor het meenemen van je ballen. Zo kun je voetballen zonder erover na te hoeven denken hoe je de ballen gaat meenemen.

De netten zijn eenvoudig te tillen en verkrijgbaar in diverse maten.

Zo zijn er verschillende ballennetten waarin verschillende hoeveelheden ballen kunnen. In sommige kunnen er 5, maar er zijn ook ballennetten waar maar liefst 12 ballen in kunnen.

Ballennet

Ook is deze super handig mee te nemen met het handvat die eraan zit, zo hoef je niet het hele net te dragen, maar kun je hem vasthouden aan een punt. Ballennetten worden door alle voetbalclubs in Nederland gebruikt. Het is dus iets wat je zeker weten moet hebben als je met meerdere ballen wil gaan voetballen, zodat je niet meer moeilijk hoeft te doen met verschillende tassen. Dit wordt veel tegelijk besteld met scheidsspray.

Een nieuwe seizoensstart met een net om ballen mee te nemen