West Ham Trainingspak 2018-2019

west ham trainingspak 2018-2019Bijzondere kleuren zoals blauw en geel voor het West Ham trainingspak 2018-2019. Wil je een andere kleur? Bekijk dan ook eens het trainingspak in het bordeaux rood.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Umbro voetbalkleding
  • Competitie: Premier League
  • Bijnaam: The Hammers

Voetbal trainingspakken van The Hammers bestaande uit een zip trainingspak en hier een presentatiepak. Een trainingsjack en trainingsbroek met in totaal 5 ritsen shop je hierboven. Het trainingspak is zeker vergelijkbaar met het Umbro PSV rood zwart trainingspak 2019-2020. Wat vind je van het trainingspak en helemaal als Umbro ontwerp?

West Ham United FC met het nieuwe trainingspak voor een seizoen in de Premier League. Kledingsponsor Umbro verzorgd niet alleen de trainingskleding maar ook wedstrijdkleding. We zien de voetbal trainingspakken tijdens het reizen naar wedstrijden, trainingen maar ook tijdens een interview. Naast de Barclays Premier League ook te zien in de wedstrijden van de FA Cup en League Cup. De clubkleuren van West Ham komen volledig terug in het trainingspak. Shop naast de trainingspakken ook het nieuwe West Ham United thuisshirt en uitshirt 2018/2019.

West Ham Trainingspak 2018-2019

Een West Ham United trainingspak 2018/19 in een navy blauw en verschillende accenten. Ga je het liefst warm naar de training? Of loop je graag thuis in een trainingspak? Verkoeling wordt gegeven door het Umbro systeem. Een West Ham United pak met 5 ritsen ook te verkrijgen als trainingstrui variant. Umbro staat natuurlijk op de rechterborst met aan de andere kant het WHUFC logo. Betway is al jaren de sponsor en betreft een gokbedrijf. The Hammers gaan er alles aan doen om in de top 7 van de Premier League te eindigen. Trainingspakken gemaakt van 100% polyester met een slim-fit pasvorm. Shop de Umbro voetbalkleding voor kinderen, junioren, heren en vrouwen. Ga hier ook eens langs het West Ham United trainingspak 2018-2019.

  • Club: WHUFC
  • Hoofdsponsor: Betway
  • Voor trainingen, onderweg en interviews
  • Umbro kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *