adidas Argentinie Thuisshirt Kind 2022-23

adidas argentinie thuisshirt kind 2022-23Lekker hoor! We hebben het adidas Argentinie thuisshirt kind 2022-23 weer in de rekken. Ideaal om in te trainen of lekker mee op de bank te hangen. Zoek je nu het shirt voor dames? Klik dan op de blauwe link: Argentinie shirt vrouwen 2018-2019.

direct bestellen vsd

  • Voetballand: Argentinië
  • adidas voetbalkleding
  • Gratis thuisbezorgd!

Hieronder krijg je nog iets meer info over dit shirt. We gaan dieper in op het ontwerp van adidas en de vormgeving. Het thuisshirt is te verkrijgen in de maten 128 tot 176 cm. Deze maten staan voor leeftijden van 6 tot 16 jaar. We gaan het Argentinië thuisshirt 2022/23 zien tijdens de Copa America die aankomende zomer wordt uitgezonden op Ziggo.

Een elftal zonder Messi maakt geen kans op het WK 2022 – Voetbalshirtsdirect

Welke kleuren hebben het thuisshirt van Argentina? Zoals we deze kennen zien we de kleuren wit met lichtblauw. De strepen zijn nu weer iets duidelijker zichtbaar. Wil je wat meer informatie via Wikipedia? Klik dan op de blauwe link: Argentijns voetbalelftal. De logo’s van zowel adidas als de bond zijn op het shirt te vinden. Je kunt weer kiezen je favoriete spelers achterop te laten bedrukken. De meest verkochte Argentinië voetbalshirts zijn: Messi, Aguero, Di Maria, Dybala en niet te vergeten het Gonzalo Higuaín voetbalshirt. De kosten voor een bedrukking zijn €20,00 voor naam en nummer.

adidas Argentinie Thuisshirt Kind 2022-23

Deze gaan we binnenkort al zien tijdens de World Cup. De selectie is geweldig met de grote spelers uit Europa. De trainer zal zijn best doen op het goede gevoel in het team te houden of terug te krijgen. Tijdens het Wereldkampioenschap voetbal 2014 en Copa America 2015 is Argentinië steeds 2de geworden. De afgelopen Copa hebben ze zelfs gewonnen. Als je het zo bekijkt valt het eigenlijk helemaal niet tegen. Het is nu aan Lionel Messi om tijdens een toernooi de legendarische Diego Maradona te doen vergeten. We wensen je veel plezier met deze of kies het Argentinie uitshirt kids 2018-2019.

  • Argentijns voetbalelftal
  • Sterren: Messi, Aguero, Dybala, Di Maria en Higuain
  • adidas shirts en tenues
  • Clima-cool technologie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *