adidas Arsenal Thuisshirt Vrouwen 2022-2023

adidas arsenal thuisshirt vrouwen 2022-2023Je kunt bij ons het adidas Arsenal thuisshirt vrouwen 2022-2023 kopen! Op de afbeelding ziek je al een unieke pasvorm. Het is niet alleen vrouwenvoetbal maar ook voetbal wat steeds populairder wordt. De winkel heeft daarom een steeds groter aanbod vrouwen voetbalkleding zowel club- en landenteams.

direct bestellen

  • Direct naar Unisportstore
  • Shirt met damespasvorm

Als je kijkt naar het ontwerp van de vrouwen voetbalshirts dan zie je de pasvorm. Deze is anders dan de heren variant. Wel is het gewoon het officiële voetbalshirt. De pasvorm is alleen aangepast voor vrouwen. Je kunt deze bestellen vanaf maat: woman xs tot xxxl. Ook hebben we gewoon een adidas Arsenal thuisshirt 2022-2023.

Als je kijkt naar het team dan heeft Arsenal minimaal 5 versterkingen nodig

Je kunt de wedstrijdshirts natuurlijk ook personaliseren. Kies voor je eigen naam en rugnummer of van een sterspeler. Kies snel de dames voetbalkleding welke bij je past. We hebben zelfs de nieuwste voetbalschoenen met vrouwelijke pasvorm dus ga los. Hier hebben we voetbal als voorbeeld. Je kunt hier via Voetbalshirtsdirect alles bestellen.

adidas Arsenal Thuisshirt Vrouwen 2022-2023

Als we kijken naar het kledingmerk van de Arsenal FC vrouwen shirts dan zien we adidas. Het Duitse merk is vervangen door een ander Duits merk :). In de winkelwagen van Unisportstore.nl kan je een naam selecteren of jouw eigen naam en nummer op het shirt krijgen. Als we kijken naar de technologie van adidas dan zien we Clima-cool. Je vindt daar meer info over op het shirt zelf in het zwarte vakje onderaan op het shirt. Andere vrouwen shirts in het rood met wit via het FC Bayern Munchen thuisshirt rood vrouwen 2022-23 dus je vindt genoeg.

  • Arsenal voetbalkleding en wedstrijden
  • adidas Clima-cool materiaal
  • 100% polyester
  • Mesh-panelen op de shirts
  • Bedruk je shirts met naam en nummer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *