adidas Arsenal Voetbalbroekje Thuis Wit 2022-2023

adidas arsenal voetbalbroekje thuis wit 2022-2023Wil jij het adidas Arsenal voetbalbroekje thuis wit 2022-2023 kopen? Als aanvulling op het thuisshirt van de club dan ga je lekker. Je kunt een tenue helemaal compleet bouwen als je wenst :).

direct bestellen

  • Hierboven direct naar Unisportstore
  • Arsenal Football Club
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Vernieuwde adidas kleding

Wat valt je op als je kijkt naar het voetbalbroekje? Juist! adidas heeft deze ontworpen en niet Puma. Het Arsenal shirt is natuurlijk al prachtig en deze kan er ook bij worden besteld. Ga direct voor een compleet tenue als je toch bezig bent. Als je kijkt naar de uitstraling dan lijkt deze heel veel op het Ajax voetbalbroekje thuis oude logo 2021-2022. Heel veel plezier met de kleding van The Gunners.

Je kunt nu de Arsenal voetbalsokken thuis rood wit 2022-23 selecteren om nog meer Arsenal in huis te halen 🙂

De opvallende felrode kleur als accenten met witte kleur valt altijd op. Het short past dan ook bij meerdere kleding. Je kunt deze niet gebruiken als zwembroek door de witte kleur. Het Arsenal F.C. logo zal te vinden zijn aan de rechterkant. Het adidas logo bevindt zich aan de linkerkant. De volledige stijl van adidas is mooi van kleur en zeer modern ontwikkeld. Je kunt via hier ook naar het adidas Arsenal thuisshirt 2022-2023.

adidas Arsenal Voetbalbroekje Thuis Wit 2022-2023

Het Arsenal thuis short zal worden gedragen tijdens de wedstrijden in het Emirates stadion. Je ziet deze dan ook wereldwijd en overal worden gedragen. Het is een prachtige club in Engeland met een rijk verleden. De club die opgericht is in een volkswijk kent ook veel respect binnen de Premier League. Wij kennen AFC natuurlijk van de (ex) sterspelers Robin van Persie, Marc Overmars en bijvoorbeeld Dennis Bergkamp. Bergkamp maakte prachtige jaren mee met in een team met Thierry Henry en Patrick Vieira. Engels voetbal populair overal ter wereld.

  • adidas voetbalkleding
  • Clima-cool technologie
  • Mesh-panelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *