adidas Duitsland Thuiskousen Wit 2022-2024

adidas duitsland thuiskousen wit 2022-2024De adidas Duitsland thuiskousen wit 2022-2024 van Voetbalshirtsdirect. Wij verkopen deze overigens niet rechtstreeks, dit gaat via Unisportstore. Waarom deze toko? Omdat ze het goedkoopst zijn als we kijken naar voetbalkleding aanbieders.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: senioren en kids
  • Wereldkampioenschap 2022 Qatar

Heb je deze en het voetbalbroekje al in bezit? Dan mag het thuisshirt voor Qatar zeker niet ontbreken. Het complete tenue in het bezit dan kan je deze combineren met 1 van de andere pakken. Je gaat deze zien zijn tijdens het wereldkampioenschap voetbal 2022 onder leiding van Flick. Sterspelers als Neuer en Muller zullen opvallen met het nieuwe design. Ga hier langs Voetbalshirtsdirect. Deze zijn als onderdeel van het Duitsland tenue speciaal ontworpen voor het WK voetbal in Qatar. Bekijk ook eens het adidas Duitsland thuisshirt WK 2022-2023.

Jamal Musiala maar ook Gnabry zijn de nieuwe sterren in deze selectie voor het WK voetbal.

Deze kousen zijn er in de kleuren zwart met wit net zoals het complete thuistenue. Je had misschien de bekende vier sterren aan de voorkant. Het voetbed is met uiterste zorg ontworpen zodat het een universele pasvorm heeft en daarnaast blaarvorming helpt voorkomen. Het materiaal van de sokken is Clima-cool voor een perfecte pasvorm in de voetbalschoenen en stoot ook nog eens vocht af. Vocht wordt dus naar de buitenste lagen afgevoerd waardoor het extra comfortabel voelt en uiteraard gaan je voetbalkwaliteiten ook omhoog.

adidas Duitsland Thuiskousen Wit 2022-2024

Bestel dus vandaag nog de nieuwe kousen en maak je WK voetbaltenue compleet. Bekijk nu ook het strakke thuisshirt en het adidas Duitsland Tiro WK trainingspak 2022-23. We hopen voor het WK voetbal 2022 in Qatar met allemaal gerelateerde fan artikelen aan te bieden. Ga naar onze fanshop om een compleet overzicht van alle artikelen bij onze aanbieder te zien. We wensen Duitsland veel geluk tijdens de Wereldkampioenschap voetbal 22.

  • Kwalificatie EK 2024
  • Een unieke streep in het midden
  • Duitsland fanshop
  • adidas
  • Clima-cool technologie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *