Puma AC Milan 3de Shirt Groen 2022-2023

puma ac milan 3de shirt groen 2022-2023Het Puma AC Milan 3de shirt groen 2022-2023 is een bijzondere en daarom erg populair. Heb je ooit een dergelijk voetbalshirt gezien? Het lijkt een beetje om een Bob Marley tenue door de unieke kleuren en short met bloemetjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is beschikbaar.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Gratis thuisbezorgd!

Deze zal dus aankomend seizoen in Europa te zien zijn. De club uit Milan heeft heel veel successen gekend in het verleden. Om een voorbeeld te noemen hebben ze 7 keer de Europa cup I / Champions League gewonnen. Bekijk hierboven het unieke groen met gele Europese shirts of ga voor het Puma AC Milan zwart trainingspak 2022-2023.

De club is dit seizoen weer te zien in de Champions League! Prachtig na het kampioenschap van vorig seizoen.

Een shirt met een leger of kaki kleur. De groene kleur wordt gecombineerd met een leger groene kleur. Het is voor het eerst dat deze shirts worden ontworpen door Puma. Je ziet daarnaast de bekende logo’s terug links en rechts. De namen zullen bedrukt worden in het geel. De sluitende mouwen zorgen voor een prachtige en gestroomlijnde look.

Puma AC Milan 3de Shirt Groen 2022-2023

Het Europese shirt te verkrijgen in kids, volwassen en vrouwen maten. Het verschil met het oude shirt is dat deze een moderne uitstraling heeft en een strakke en prachtige look. Een fantastisch oogverblindend shirt van een top club. Een prachtige kraag en met opvallende Puma accenten. Heb je naast AC Milan ook nog een sterke band met een van de clubs uit een van de andere landen? Bekijk dan hier de nieuwe tenues 2022/23 of laat hieronder weten wat je van het shirt vindt. Liever iets nieuws? Kies dan het Puma AC Milan thuisshirt 2020-2021.

Nieuws en meer van de club

Heel veel grote namen hebben het shirt van AC Milan gedragen. Om het bij de Nederlanders te houden Marco van Basten, Ruud Gullit, Frank Rijkaard en tot voor kort ook nog Clarence Seedorf. Mario Balotelli was nog vertrokken en heeft hier dus ook gezeten. Nu hebben ze Zlatan Ibrahimovic als held teruggehaald en hier kunnen we sowieso nog een seizoen van genieten. Je kunt nu zelf de goedkoopste aanbieder kiezen voor je shirt en uren speuren is niet meer nodig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *