adidas Fingersave Keepershandschoenen

adidas fingersave keepershandschoenenadidas Fingersave keepershandschoenen 2018 kopen? We kunnen met trots melden dat de ACE handschoenen te verkrijgen zijn in het wit, rood, blauw met zwart. Wat vind je van de handschoenen?

bestel nu

  • Prijs vanaf €24,95
  • Meervoudig award winnaar
  • Gedragen door: Neuer, De Gea & Buffon
  • Keepersshop

adidas Fingersave keepershandschoenen welke als eerste in de jaren 90 werden geïntroduceerd. Een andere naam voor deze handschoenen is: ACE Trans Ultimate keepershandschoenen. Ben je een groot fan van De Gea? Kies dan de adidas Predator PRO blauw De Gea en schitter op de eerstvolgende training.

Outlet Keepershandschoenen adidas

Gedragen door bijvoorbeeld Manual Neuer. Shop de goedkope online Fingersafe ACE handschoenen in onze voetbalshop. We weten inmiddels dat adidas is gekomen met fingersafe maar alle andere merken hebben een gelijksoortige benaming. Als keeper ben jij de belangrijke pion welke de complete wedstrijd zijn of haar focus moet houden. Uitkomen of blijven staan allemaal beslissingen met grote gevolgen. Veel ouders stellen de vraag fingersave of niet? Keeperstrainers zijn er geen fan van maar het beschermt je vingers en dus minder blessures. Welke profkeepers gebruiken fingersave keepershandschoenen? Neuer, Buffon, De Gea zijn 3 keepers die deze handschoenen dragen en andere adidas keeperskleding.

adidas Fingersave Keepershandschoenen

Wat zijn de voordelen van de Fingersafe keepershandschoenen? groter oppervlak en meer grip. Een lage bal controleren of bij de lat met de contact maximizer maak je meer kans als keeper. Zoek je een keeperstenue of complete keepersoutfit dan mogen deze keepershandschoenen ACE Trans Ultimate zeker niet ontbreken. De handschoenen met een unieke kleurencombinatie met opvallend adidas logo richting de duim. Je ziet de blauwe vormen aan de voorkant welke de bal beter kunnen weg stompen. De handschoenen gedragen door de beste keepers ter wereld.

Keepershandschoenen ACE Trans Ultimate

Keepershandschoenen ACE Trans Ultimate kopen? Je schaft in ieder geval bescherming aan. Het wegboksen van de bal is kinderspel met deze geweldige handschoenen. Je vingers kunnen minder moeilijk naar achter buiten of knakken door de nieuwste adidas technologieën. Nog zorgen of de keepershandschoenen passen? De adidas Fingersafe handschoenen zijn voorzien van comfortabele fit welke perfect aansluiten om de hand. Geweldige handschoenen welke je beschermen te blessures.

  • Contact Maximizer cut
  • Evo Zone Tech
  • Punch Zone
  • Wrist Control
  • Verstelbare fit

De beste gereedschap voor iedere keeper met de nieuwste adidas technologieën. Verkrijgbaar voor heren, junioren en dames.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *