adidas Nemeziz 172 Schoenen Oranje Veters

adidas nemeziz 172 schoenen oranje vetersGa jij als eerste op de voetbal de adidas Nemeziz 172 schoenen oranje veters kopen? Je kunt ook gaan voor dezelfde variant zonder veters. Bestel deze hieronder of ga naar het totaaloverzicht van onze aanbieder.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • In: kinderen en senioren
  • Maten: 34 tot 48
  • Skystalker: 17+, 17.1, 17.2 en 17.3

De Skystalker pack voetbalschoenen in unieke kleuren voor kinderen en senioren. adidas Messi Nemeziz blauw rood maar worden ook gedragen door Renato Sanches en Roberto Firmino. NEMEZIZ voetbalschoenen ontworpen voor de talenten maar ook de sterren en oudere spelers. Skystalker door Lionel Messi als boegbeeld voor de Skystalker. Shop hierboven bij Voetbalshop.nl de goedkoopste outlet schoenen.

adidas Football met de nieuwste en technologische voetbalschoenen van tegenwoordig. Gepresenteerd door Lionel Messi op de Europese velden maar wordt ook gedragen door Kasper Dolberg, Renato Sanches en Julian Draxler. Het veld domineren op de schoenen van NEMEZIZ om een geweldig voetbalseizoen te starten. Drie colourways met de rood / oranje, zwarte en gouden accenten op de schoenen. adidas Nemeziz 17.2 FG/AG Skystalker met nu de veters in onze voetbalshop.

adidas Nemeziz 172 Schoenen Oranje Veters

adidas NEMEZIZ 17+ 360Agility zonder veters zijn de andere varianten welke tegelijk zijn gelanceerd. Nemeziz heeft naast deze kleuren ook nog de wit, grijs variant en de blauw met witte accenten. Geweldige moves en passing op de Nemeziz 17.2 Skystalker voetbalschoenen met een top pasvorm over de kousen. Ben jij een bewegelijke keepers, verdediger, middenvelder of aanvaller? De adidas schoenen met bewegingspunten en versterking op de enkel en middenvoet. Torsiontape en 360 agility op de adidas Nemeziz 172 schoenen oranje veters voor kinderen, junior, kids, vrouwen en heren. Kies hier ook eens voor de adidas X Speedflow FG voetbalschoenen Escape Light.

  • NEMEZIZ boots
  • 360 agility bandage systeem.
  • Torsiontapes-technologie
  • Agilityknit 2.0 voor een optimale flexibiliteit en uitstekend balgevoel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *