adidas X Speedflow FG Voetbalschoenen Escape Light

adidas x speedflow fg voetbalschoenen escape lightEen bijzondere variant en 1 van de eerste is de adidas X Speedflow FG voetbalschoenen escape light. De andere variant van de Edge of darkness voetbalschoenen is de Messi variant die ook populair is.

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €49,95
  • In: kind, junior en senioren
  • Maten: 34 tot 48
  • adidas schoenen

Je ziet hierboven al de geweldige adidas variant. We hebben overigens nog niet echt een lancering gezien. Wel zijn deze vorm Speedflow+ vaker op de markt geweest alleen in een andere kleur. De voetbalschoenenlijn met heeft de beste kleuren tot nu toe! Een combinatie tussen de dark storm schoenen en adidas Encryption Pack grijze voetbalschoenen 2019. Je ziet nu vooral sterspelers zoals Paul Pogba en Lionel Messi met deze boots.

adidas X Speedflow wordt gebruikt door wereldster Lionel Messi

Het design met zwart en blauw/rood voor de liefhebber. Als je kijkt naar de kleuren van het noppen-ontwerp zie je dit ook terug. adidas heeft goed gekeken naar de technologieën van voorgaande voetbalschoenen. Hier is dan ook een bundel van gemaakt. Een sok-achtig ontwerp welke zich vormt naar de voet. Het adidas logo kan worden vergeleken met de Messi Nemeziz. De sok is zwart met rode details en gaan we veelvuldig zien bij de sterren op het veld. Een opvallende uitstraling. Je kan deze krijgen in de maten: 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 tot 48.

  • Schoenenmerk: adidas
  • Pack: Escape light | Edge of Darkness
  • Vormgeving: X

adidas X Speedflow FG Voetbalschoenen Escape Light

Deze adidas Speedflow Messi voetbalschoen hebben een geweldige uitstraling. FG wil zeggen dat ze voor natuurlijke ondergronden en kunstgrasvelden geschikt zijn. Kom jij als eerst met deze nieuwste boots op de training? Bestel ze dan snel bij onze aanbieder Unisportstore.nl. Technisch gezien is de X 1 van de betere voetbalschoenen ter wereld. Het Prime-knit bovenwerk en flexibele binnenkant ondersteund de voet en zorgt voor een vermindering van blessures. Stretchy Sockfit-boord is nieuw en zorgt ervoor dat je voeten niet irriteren. Een soort tape bovenkant maakt het geheel tot een normale overgang. Extra ondersteuning in het midden van de schoen en aan de onderkant. Ga los en kies deze prachtige boots. Hier ook de adidas Messi Nemeziz blauw rood variant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *