Chili Tenue Mini 2016-2017

chili tenue mini 2016-2017Een shirt, short en kousen ook wel Chili tenue mini 2016-2017 kopen? In onze winkel voor de fans tot 6 jaar. Bekijk ook eens voor senioren het thuisshirt. Wens je ook nog een trainingspak? Bekijk dan in de toekomst het Nike Chili trainingspak.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: mini, senior en kids
  • Seizoen: 2016-2017

La Roja zoals het Chileense nationale team ook wel wordt genoemd is weer met thuiskleding gekomen voor mini tot groot. Iedereen in diverse leeftijdscategorieën kan de Roden steunen op weg naar succes internationaal. Het Chileense team heeft weer een prachtig thuistenue. Ga vandaag nog voor het Chili tenue mini kinderen. Zie meer kleding in de Chili voetbal shop.

Deze is populair geworden door de onverwachte winst in de finale van de Copa America 2015. Het toernooi werd dan wel in eigen land gespeeld een overwinning is grootst. De Chileense sterren met aanvoerder Alexis Sánchez hebben dus een prachtige overwinning op hun naam staan. De speciale editie van de Copa America 2016 voor het 100 jaar bestaan van het toernooi is een nieuwe kans op een prijs. Uiteraard hebben ze geduchte concurrentie van landen als Brazilie en Argentinie. De andere grote landen op het toernooi zijn Columbia en Uruguay. Kies hier ook het Nike Chili thuisshirt.

Chili Tenue Mini 2016-2017

Het Chili tenue mini kinderen speciaal ontworpen voor de Copa America 2016. Een Chili tenue mini 2016-2017 bedrukken met naam en nummer? Uiteraard is het mogelijk om namen als Vidal en Sanchez achterop te laten bedrukken. Het Chili shirt is merendeel rood en gemaakt van het bekende Dri-fit materiaal. Het zorgt ervoor dat het Chili tenue droog blijft aanvoelen ook tijdens warme dagen. De diverse toernooien worden altijd gespeeld in warme landen dus vocht afvoerend materiaal kan je wel gebruiken. Het droogt dus snel en is ontworpen van licht materiaal. De mesh panelen aan de zijkant van het Chili tenue mini kinderen zorgt voor een comfortabel gevoel. Bekijk snel de mogelijkheden van het tenue.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *