Nike Chili Thuisshirt 2018-2019

nike chili thuisshirt 2018-2019Het voetbalshirt met rode kleuren en blauwe accenten: Nike Chili thuisshirt 2018-2019 uiteraard in onze Chili voetbal fanshop. In onze voetbalshop de nieuwste voetbalshirts in aanloop van Copa America 2019. Welke speler is jouw favoriet? Alexis Sanchez of Vidal?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior en senior
  • Nike voetbalkleding

Het Nike Chili thuisshirt 2018-2019 en Chili shirt kids alvast voor de kwalificatie Wereldkampioenschap voetbal 2022 in het rood. Het populaire Chili voetbalshirt 2018/19 zal gedragen worden door de sterren Alexis Sánchez en Arturo Vidal en uiteraard is het voetbalshirt te bedrukken.

Nike Chili Thuisshirt 2018-2019

Deze in de bekende rode kleuren ontworpen voor de grote spelers in voorbereiding op de diverse toernooien. De Copa-America is in 2015 nog gewonnen in eigen land wat een prachtige bijkomstigheid is. Een shirt bedrukken? Het Chili shirt Sanchez en het Chili shirt Vidal worden het meest besteld. We zijn vooral benieuwd of het Chileens voetbalelftal het ook gaat doen tijdens het Copa America 2019. Het Chili thuisshirt is zoals we deze kennen in het rood met blauwe en witte accenten. Het Chili shirt rood met blauwe accenten is wederom ontworpen door Nike zoals we al jaren zien. Een volledig Dri-fit ontwerp voor het compleet thuis tenue. Het shirt voelt altijd fris en heerlijk aan. Het prachtige Chileens voetbalteam logo staat natuurlijk ook op het Chili voetbalshirt. Een slimfit voetbalshirt met een prachtige vorm is te verkrijgen in diverse maten.

Chili Voetbalshirt Copa America 2019

Het Nike Chili voetbalshirt is ook te verkrijgen als kids voetbalshirt. Een eventuele voetbalshirt met naam wordt in het donkerblauw achterop het shirt bedrukt. Het is dus mogelijk om een speler te selecteren uit dit sterrenelftal. Een prachtig voetbalshirt van het prachtige voetbal van Chili.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *