Duitsland Uitshirt 2018-2019

duitsland uitshirt 2018-2019adidas voetbalkleding met het Duitsland uitshirt 2018-2019 in het groen met wit net als het Duitsland uitshirt junior 2018-19. Een prachtig plaatje als we het alleen al hebben over de kleur. Te zien tijdens het WK en kwalificatie UEFA Euro 2020. Die Mannschaft gaat natuurlijk voor de winst tijdens het EK voetbal 2020. Wanneer zou jij het shirt dragen?

+ Duitsland voetbalkleding 2018/19

+ World Cup – EURO 2020

+ adidas voetbalkleding

Het Germany uitshirt 2018/19 in de top 10 speciale voetbalshirts voor het Wereldkampioenschap. In de store te verkrijgen met de unieke accenten. Wij hebben de partners vergeleken en kwamen tot de goedkoopste aanbieder hierboven. Denk jij dat ze eenvoudig door de kwalificatie van het EK komen?

direct bestellen vsd

Het Duitsland uitshirt 2018-2019 is volledig gemaakt van het bekende adidas Clima-cool technologie. Een nieuw tenue van 100% polyester met kleuren uit het verleden van het Duitse voetbalelftal. Sporten of naar de training? Het Germany voetbalshirt 2018/19 voelt heerlijk aan en valt op door de badge in het midden. Een dergelijke badge mag gedragen worden wanneer je het voorgaande WK hebt gewonnen. Het Duitsland uitshirt kids 2018-19 maar ook meer kleding voor een compleet tenue bij Voetbalshirtsdirect. In de maten 120 tot 170 cm voor kinderen en senioren van SX tot XXXL. Trainingskleding adidas met voetbal trainingspakken, t-shirts en meer in de online fanshop.

  • Stadion: wissel
  • Deutscher Fußball-Bund
  • adidas voetbalkleding
  • Hoofdkleuren: groen / wit

Duitsland Uitshirt 2018-2019

Het Duitsland shirt uit 2018/19 is afgestapt van de traditie om de kleuren van de Duitse vlag te gebruiken. Voetbalshirts Duitsland altijd geweldig populair tijdens de toernooien maar ook leuk als verjaardagscadeau. adidas en de Deutscher Fußball-Bund hebben gekozen voor een uitstraling uit het verleden. In de binnenzijde van de kraag staat de Duitse vlag. Het Duitsland voetbalelftal gaat uit van een eindoverwinning maar daar zijn ze nog wel van vandaan. Uniek is de badge voor de winst op het WK voetbal 2014. Een voetbalshirt bedrukken naast de bekende logo’s? Kies voor een eigen naam / nummer of ga voor 1 van de sterren. Tony Kroos is momenteel hot omdat hij persoonlijk de volgende ronde heeft bezorgd. Shop daarnaast ook bijpassende adidas voetbalschoenen Predator om gelijk compleet aan het voetbalseizoen te beginnen.

Selectie Duits Voetbalelftal

De selectie Duits voetbalelftal met de sterren geboren in Duitsland. Honderden duizenden keren vliegt het Duitsland uitshirt 2018-2019 en thuisshirts bedrukt over de toonbank. Benieuwd naar het FIFA World cup en kwalificatie EK 2020 met de sterren en selectie Duits voetbalelftal. Fantastische prestaties in het verleden kunnen misschien worden herhaald. Joachim Löw heeft het lastig bij die Mannschaft maar dat kan binnen een paar wedstrijden veranderen. Unieke kleuren voor de geweldige selectie. Een prestatie was het in 2014 en nu voor een volgende prijs. Recent werd nog de Confederations Cup gewonnen met een b selectie Duits voetbalelftal. We wensen je veel plezier bij de komende toernooien.

  • Duits voetbalelftal
  • Coach: Joachim Löw
  • Bijnaam: die Mannschaft
  • Winst: WK 2014 / Confederations Cup

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *