Argentinie Uitshirt 2018-2019

argentinie uitshirt 2018-2019adidas Clima-cool technologie voetbalkleding met het Argentinie uitshirt 2018-2019. Bij Voetbalshirtsdirect.nl ook het thuisshirt in het lichtblauw met wit. Na een minder WK hierna de Copa America 2019. Argentinië voetbalkleding kan natuurlijk worden bedrukt met Lionel Messi of Di Maria om een voorbeeld te noemen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl

Het prachtige donkerblauwe Argentijnse shirt al jaren ontworpen door adidas. Naast uitshirts bestel je hierboven ook thuisshirts via de bekende aanbieders. In de store ook de voorbedrukte shirts: Messi Argentinie uitshirt blauw 2022-2024 en Argentinie Di Maria WK uitshirt 2022-2023.

Deze gaan we zien tijdens de World Cup 2022  en daarna Copa America 2023

De donkerblauwe voetbalshirts van het landf kennen we inmiddels door de uitwedstrijden op televisie. Uiteraard is ook dit voetbalshirt beschikbaar voor kinderen, vrouwen en heren. Wens je naast het uitshirt meer kleding? Bekijk dan ook het trainingspak maar ook complete tenues. Het Argentijnse voetbalelftal heeft het nog niet helemaal te pakken maar daar kan snel verandering in komen. In het verleden is het vaker gebeurd dat een team dat niet op haar best was als winnaar uit de strijdt kwam. Een bedrukking van het Argentinie uitshirt 2018-2019 is natuurlijk weer mogelijk. Lionel Messi uiteraard het populairst maar vergeet Di Maria, Dybala, Higuain en Aguero niet. Heel veel plezier met het Argentinie shirt uit 2018/19.

  • Argentijns voetbalelftal
  • Topscoorder: Batistuta
  • FIFA World Cup / Copa America 2019
  • Held: Diego Maradona
  • Ster: Lionel Messi

Argentinie Uitshirt 2018-2019

Het Argentinie shirt uit 2018/19 ontworpen met Clima-cool technologie. Tot nu toe loopt het allemaal niet lekker in het elftal. We zijn dan ook benieuwd hoe ver ze gaan komen op het WK voetbal 2018. De donkerblauwe kleur met lichtblauwe en witte accenten is wel geweldig. Heerlijk om in te trainen en lekker in te sporten. Shop snel de nieuwste voetbalkleding en laat deze gelijk bedrukken met Messi. Een normale pasvorm en beschikbaar voor jong en oud. Het logo vinden we in het geel / wit op de linkerborst en adidas logo aan de andere kant. De uitwedstrijden voor de toernooien in dit donkerblauwe shirt uit. Hier ook het adidas Argentinie thuisshirt 2022-2023.

  • Voetballand: Argentinie
  • Kledingmerk: adidas
  • Wedstrijdkleding – trainingsshirts
  • Bedrukking in het wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *