Higuain Argentinie Thuisshirt 2018-19

higuain argentinie thuisshirt 2018-19Een steraanvaller met het Higuain Argentinie thuisshirt 2018-19 is een bedrukt thuisshirt van het Argentijnse team. Je kunt ook alle andere sterren achterop het voetbalshirt krijgen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Gonzalo Higuaín thuisshirts
  • World Cup 2022 en Copa 2023
  • Rugnummer: 9
  • Lichtblauw, zwarte bedrukking

Rugnummer 9 welke aanvankelijk van Aguero zou zijn nu op het Higuain Argentinie thuisshirt 2018-19. Het Argentijnse elftal met nu ook het Argentinië Higuain WK shirt 2018/2020 voor de ster in de spits. Je kunt naast deze ook het Argentinie WK shirt 2018-2020 of adidas Argentinie thuisshirt 2022-2023 laten bedrukken.

Gonzalo Gerardo Higuaín geboren in Frankrijk speelt zijn wedstrijden voor het Argentijnse voetbalteam. In 2009 was zijn debuut voor het Argentijnse eerste elftal en speelde een rol op het WK 2010. Messi, Aguero en Saviola speelden lange tijd voor hem totdat hij bij Real Madrid aankwam. Hij heeft niks te klagen want dit WK zal hij richting de 80 interlands gaan. Argentinië staat altijd bekend om zijn goede aanvallers. Naast Gonzalo Higuaín een aantal jongelingen maar ook Messi, Di Maria, Aguero en jongeling Pavon. Spelers welke een belangrijke rol gaan spelen op het WK voetbal 2018 in Rusland. Afgelopen Wk werden ze 2de maar gaan voor revanche om de beker mee naar huis te nemen.

Higuain Argentinie Thuisshirt 2018-19

Het geweldige Argentinië Higuain WK shirt 2018/2020 met rugnummer 9. De online voetbal fanstore met de Higuain shirts voor kinderen en senioren. We hopen op een geweldig toernooi voor deze superster. Na een goed seizoen bij Juventus FC hopen we dat hij fit aan het toernooi kan beginnen. Voetbalshirts Higuain worden bedrukt met een officiële bedrukking. Het is natuurlijk ook weer mogelijk om de voetbalschoenen te bedrukking. Zo zagen we diverse voetbalschoenen met de vlag voorbij komen. We wensen je veel plezier met de wedstrijden op het Wereldkampioenschap voetbal.

  • Sterspeler: Gonzalo Gerardo Higuaín
  • Positie: spits
  • Rugnummer: 9
  • Argentijns voetbalelftal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *