Manchester United 3de Voetbalshirt 2018-19

manchester united 3de voetbalshirt 2018-19Tijdens de Champions League maken we kennis met het Manchester United 3de voetbalshirt 2018-19. Daarnaast zullen we het 3rd shirt ook zien tijdens de League Cup en FA Cup. In onze shop ook het Manchester United 3de shirt kind 18-19. Wat vind je van het Europese shirt?

  • Club: Manchester United FC
  • Sterren: Romelu Lukaku en Paul Pogba
  • In: heren, dames, junior en kids
  • Kleuren: blauw en goud
  • Hoofdsponsor: Chevrolet

MUFC is al tijden de grootste club uit de Premier League. Het Manchester United 3e shirt 2018/19 dan ook te zien tijdens de League Cup, FA Cup en Champions League. We hopen United spoedig weer aan de top te zien, want ze hebben het lastig momenteel.

direct bestellen vsd

Manchester United 3de Voetbalshirt 2018-19

Het adidas voetbalshirt in het blauw met gouden accenten. Je kan nu al in het bezit komen van het adidas United Europees shirt blauw in de voetbalshop van Voetbalshirtsdirect.nl. Clima-cool technologie wordt standaard toegepast op adidas kleding met een slimfit pasvorm. Een voetbalshirt bedrukken is natuurlijk ook weer mogelijk? Ga voor je Lukaku shirt, Pogba shirt of Martial voetbalshirt 18/19. Het Manchester United 3de voetbalshirt 2018-19 voor jong en oud in de store. De laatste tijd gaat de gezondheid van Sir Alex Ferguson achteruit. Vanaf hier willen we hem dan ook steunen. We hopen dat de held van de club snel weer beter wordt. Onder Sir Alex Ferguson werden 20 bekers in de wacht gesleept. Kortom een held van MUFC.

adidas United Europees Shirt Blauw 2018/19

Het Manchester United 3de shirt 2018/19 met een unieke kleurenpalet ontworpen. Waar het vorig jaar nog een grijs voetbalshirt was is het nu een navy blauwe met gouden accenten. De accenten komen voort uit de hoofdsponsor Chevrolet en nu ook op het adidas logo en MUFC logo. Romelu Lukaku, Paul Pogba, Martial, Sanchez en Lingard maken het adidas United Europees shirt blauw 2018/19 populair. adidas is een Duits kledingmerk dat al jaren het shirt onderhanden neemt. Een 3-tal voetbalshirts dus ook het Manchester United thuisshirt 2018/2019 en uitshirt 18/19 worden veel aangeschaft. Shop ook de Manchester United 3de kousen 2018-19 en Man United 3de voetbalshort 2018-2019 voor een compleet tenue.

  • Club: Manchester United Football Club
  • Bijnaam: The Red Devils
  • adidas voetbalkleding
  • Voetbalshirt Champions League en bekers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *