Olympique Lyon Uitkousen 2018-19

olympique lyon uitkousen 2018-19adidas heeft een nieuw ontwerp voor de Olympique Lyon uitkousen 2018-19 outlet in het blauw met rode accenten. In de fanshop ook het Olympique Lyon uitshort 2018-2019 en uitshirt. Wanneer draag jij voetbalsokken het liefst?

direct bestellen vsd

– Direct naar Voetbalshop.nl

– In: kids, junior, dames en heren

adidas Lyon voetbalsokken blauw rood 18/19 als onderdeel van het Olympique Lyon uittenue. De beste prijs vind je hierboven als je op direct bestellen klikt. Wil je toch liever een thuisvariant? Ga dan naar het Olympique Lyon thuiskousen 2018-2019.

Olympique Lyon Uitkousen 2018-19

Een totaaloverzicht kleding vind je via Olympique Lyon in onze voetbalshop. Voetbalkleding Ligue 1 Frankrijk voor de wedstrijden op het hoogste niveau. In de kleuren blauw met rode accenten een geweldige Olympique Lyon uittenue 2018/19. Vergelijkbaar met de Manchester United 3de Kousen 2018-19 alleen geen rode accenten. Zo zien we de maken van adidas voetbalkleding met veel vergelijkbare kleuren en ideale pasvormen. We zijn benieuwd naar Memphis Depay die we kennen van het Nederlands Elftal. Het blijft een onrustige gozer welke we nog veelvuldig in het nieuws zullen zien verschijnen. Maak vandaag je collectie compleet met de donkerblauwe sokken.

  • Club: Olympique Lyon
  • Competitie: Ligue 1
  • adidas Clima-cool voetbalkleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *