Nike Inter Milan Zwart Groen Trainingspak Strike 2021-22

nike inter milan zwart groen trainingspak strike 2021-22Check hier het Nike Inter Milan zwart groen trainingspak strike 2021-22. Je kunt ook een bijpassend thuisshirt van de club erbij bestellen om je kleding compleet te maken. Via de button kom je direct bij de goedkoopste aanbieder Voetbalshop.nl.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €64,95 mini
  • Nike voetbalkleding

Je ziet de trainingspakken vooral voor en na de wedstrijden. In de spelersbus worden ze gedragen om chill in de bus te kunnen zitten. Nike heeft ook nu weer voor een uniek pak gezorgd. Nike maakt voetbalkleding met een Dri-fit touch voor een fantastisch gevoel en comfort. Ga ook voor een los Inter Milan Anthem Jacket N98 voor een betere prijs.

Stelling: trainingspakken kunnen ook gewoon op kantoor worden gedragen

Ga je naar de Voetbalshop.nl dan vind je van alles van Internazionale. Van t-shirts voor de fans tot sjaals. Een pak bestaat uit een trainingsbroek en bijpassend jack. Op het jack loopt een gouden balk in het midden. Ben je nog niet helemaal klaar? Shop dan ook teamkleding voetbal 2017-2018 en voetbaltenues voor teams.

Nike Inter Milan Zwart Groen Trainingspak Strike 2021-22

Het Nike logo is te zien op de rechterborst in het goud en links op de broek. De pakken zijn te verkrijgen in de maten kids tot XXL. Je kunt met dit trainingspak lekker op de bank hangen of dragen tijdens een training. Je kunt dus nu al je Inter Milan thuistenue compleet maken met het fantastische trainingspak. Het immens populaire trainingspak vliegt werkelijk waar over de toonbank dus bestel deze snel. Heb je nog vragen of opmerkingen laat het ons dan weten via info@voetbalshirtsdirect.nl. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste voetbalartikelen volg ons dan via de Social Media kanalen.

  • Internazionale
  • Beschikbaar in S tot XXL
  • Dri-Fit materiaal
  • Gemaakt in samenwerking met Nike
  • 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *