Nike Roma 3e Shirt Kids 2018-2019

nike roma 3e shirt kids 2018-2019Het oranje of okergele Nike Roma 3e shirt kids 2018-2019 in onze fanshop. De beschikbare maten voor de leeftijden van 8 tot 15 jaar. Zie ook het Nike AS Roma 3e shirt 2018-2019 in S tot XXL. Wat vind je van het Europese voetbalshirt?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids en senioren
  • Serie A | Bekerwedstrijden
  • Nike voetbalkleding Europees

Deze is ook te verkrijgen als tenue; AS Roma 3e tenue kids 2018-2019. Het complete tenue kan in losse delen worden besteld bij dezelfde of verschillende aanbieders. Je kunt dus zelf bij de aanbieders een voetbalshort en voetbalkousen selecteren. Liever losse producten dan kan dat uiteraard ook. De Romeinen draaien in ieder geval een prima seizoen. Uiteraard wil de club weer is kampioen worden maar naast Juventus is nu ook Napoli een concurrent. De maten van het Nike AS Roma 3e shirt kids 2018-19 tussen 122 cm-128 cm en tot boys XL voor 158 cm-170 cm.

Nike Roma 3e Shirt Kids 2018-2019

Het Nike Roma 3e shirt kids 2018-2019 of de zoekterm Roma voetbalshirt kinderen uiteraard te verkrijgen. Het voetbalshirt is natuurlijk hetzelfde als het senioren voetbalshirt. Een AS Roma 3de shirt Europees is over het algemeen bijzonder maar nu helemaal met de unieke kleuren. Het Nike AS Roma 3de voetbalshirts kinderen uiteraard ontworpen door Nike. De oranje / rode accenten en zwarte kleur  hebben we nooit eerder gezien op een voetbalshirt. De kraag is een V hals en de kleur accenten vinden we ook terug in het AS Roma logo en het Nike logo. Een voetbalshirt bedrukken? €20,00 kost een bedrukking van jouw favoriete speler of eigen naam. Creëer bijvoorbeeld een Strootman shirt of Totti AS Roma shirt. We wensen je alvast veel plezier met het prachtige voetbalshirt.

Een voetbalreis AS Roma in Rome is een belevenis om nooit te vergeten. Complete voetbalreis AS Roma inclusief officiële tickets AS Roma? Minimaal een 3 sterren hotel en vervoer naar Roma met vliegtuig? Het is allemaal te boeken via onderstaande button. Een bezoek aan de Giallorossi in het Stadio Olimpico voor de echte voetballiefhebber. Het stadion Stadio Olimpico is een belevenis voor jong en oud. De helden zoals Totti kunnen van dichtbij worden bekeken in de diverse competities waar de Romeinen nog in actief zijn. Volg ons via de sociale kanalen voor meer nieuwe voetbalkleding.

  • Club: AS Roma
  • Europese voetbalkleding
  • Wat vind je van de kleuren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *