Nike Spurs Shirt Thuis Kinderen 2020-21

nike spurs shirt thuis kinderen 2020-21Koop hier het Nike Spurs shirt thuis kinderen 2020-21. Je kunt ook het complete tenue van Tottenham Hotspur compleet maken via de button hieronder. Wat vind jij van het nieuwste Spurs shirt voor dit seizoen?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Tottenham Hotspur Football Club
  • Seizoen: 2019/2020
  • Sterspelers: Eriksen, Vertonghen en Kane

Als we kijken naar het Spurs shirt dan ziet deze er weer prima uit. Je kunt ook de kousen en voetbalbroekje in de winkelwagen gooien voor een compleet tenue. Bestel snel want de Tottenham Hotspur tenues vliegen over de toonbank. Ga ook voor een compleet Nike Tottenham Hotspur tenue minikit 2020-21.

Spurs gaat weer naar de top onder leiding van Jose Mourinho.

Het Spurs shirt zal te zien zijn in het nieuwe stadion van de club. We zijn na de finale van vorig jaar ook benieuwd naar de Champions League. Het Tottenham Hotspur thuisshirt kind 20/21 is ontworpen in samenwerking met Nike. Dit grote Amerikaanse merk is een grote speler binnen de sport industrie, waardoor je je dus zeker geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van je aankoop. Het Tottenham Hotspur shirt bestaat voornamelijk uit een witte basiskleur, welke mooi in lijn is met de rest. Deze witte kleur wordt afgewisseld door donker blauwe accenten.

Nike Spurs Shirt Thuis Kinderen 2020-21

Als we kijken naar het shirt zien we met een army blauwe bovenkant, met eronder het Nike logo. Dit logo vinden we ook terug op de borst. Het voetbalshirt is ergonomisch ontworpen, wat betekent dat het shirt een ideale pasvorm heeft. Je kunt dus als fan van Tottenham Hotspur F.C nu met het shirt op de bank gaan hangen. Het materiaal waarmee het Spurs shirt is ontworpen, wordt Dri-Fit genoemd. Door dit materiaal wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen van de stof gevoerd. Hierdoor zal het shirt dus ten alle tijden droog en aangenaam aan blijven voelen. 

  • Nike voetbalshirts
  • Dri-FIT materiaal
  • 100% polyester
  • Zie hieronder een intro

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *