Presentatie adidas Bayern Munchen Uittenue Wit

presentatie adidas bayern munchen uittenue witHier de presentatie adidas Bayern Munchen uittenue wit in onze fanshop. We hebben in onze voetbalshop alles hangen van FC Bayern wat je maar kan bedenken.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €54,95 mini
  • Kleuren: wit met grijs
  • adidas voetbalkleding

Later op de dag zijn ook een tal van andere tenues uitgekomen. We hebben bijvoorbeeld in de pagina; adidas Real Madrid voetbaltenues 2020-2021 deze ook behandeld. Het heeft verder niets met een strijdt te maken tussen de kledingmerken Nike en adidas. De presentatie van het Bayern Munchen tenue werd gedaan door David Alaba, Thomas Müller en Robert Lewandowski. Je kunt het tenue vandaag nog bestellen en je hebt deze binnen 3 werkdagen in huis.

FC Bayern zonder Arjen Robben is als een broodje shoarma zonder knoflooksaus

We hebben gekozen voor aanbieder Unisportstore omdat deze complete FC Bayern Munchen voetbaltenues aanbiedt. Het scheelt dus een hoop geld om een compleet tenue in 1x te bestellen. Je kunt dus zeggen dat de prijzen bij Unisportstore de prijs is zonder voetbalsokken. Je krijgt de sokken dus bijna gratis. Bestel vandaag het Bayern Munchen tenue uit en je kunt deze spoedig dragen op de training.

Presentatie adidas Bayern Munchen Uittenue Wit

Het FC Bayern Munchen tenue uit met bijzondere kleuren en voorzien van een grafisch design. Het kleurenspel met grijze, rode en lichte kleuren maken het tot een klasse voetbaltenue. Een combinatie van zwart, grijs en oranje details voor het eerst getoond door de sterren van de club. Traditie staat bij Bayern hoog in het vaandel maar een prachtig voetbaltenue hoort daar zeker bij. De jonge generatie wenst natuurlijk een prachtig design en de ouderen vinden het al snel prima. Je ziet hieronder nog een filmpje van de helden van Bayern.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *