Puma AC Milan Uitshirt Kids 2022-2023

puma ac milan uitshirt kids 2022-2023Ga hier voor het Puma AC Milan uitshirt kids 2022-2023. Het is een voetbalshirt welke miljoenen keer wordt verkocht per jaar. Onze grote vraag is natuurlijk: wat vinden jullie van het uitshirts van Milan?

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Hoofdsponsor: Emirates Fly Better
  • Kleuren: wit met zwart/rood

In onze fanshop hebben we alle mogelijke nieuwe kleding. Zoek je bijvoorbeeld een dekbedovertrek of een sjaal van de club? Via de button hierboven kom je bij Unisportstore terecht die alles op een rij hebben gezet. Zoek je de maten S tot XXXL? Bekijk dan het Puma AC Milan uitshirt 2022-2023.

AC Milan heeft minimaal 3 versterkingen nodig op kampioen te worden

Het shirt heeft een prachtige witte basiskleur en rode / zwarte accenten. De Puma accenten zijn allemaal zwart met rood. Vorig seizoen gingen de voetbalshirts als warme broodjes over de toonbank. Overal in de wereld wordt AC Milaan op de voet gevolgd. Afgelopen seizoen onder de trainer is AC Milan als 1ste geëindigd in de Serie A dus weer Europa voetbal en sterker nog Champions League.

Puma AC Milan Uitshirt Kids 2022-2023

Het Puma voetbalshirt wordt gemaakt van een stof die Dry-Cell heet en soepel aanvoelt. Voetbalshirts zullen dus ook tijdens warme dagen en sportactiviteiten droog aanvoelen. Puma zal nog even de punten op de i zetten en jij loopt morgen in het shirt. Het Puma AC Milan voetbalshirt 2022/23 is dusdanig gemaakt dat het de strakke look terug heeft. Als sponsor staat Emirates Fly Better in het midden. Het Puma logo is het rood en het club logo vind je op de linkerborst.

Het shirt thuis voor junioren is slimfit ontworpen voor een ideale pasvorm. Naast kids hebben we ook heren en vrouwen maten. Wij kijken dus met smart uit naar het nieuwe seizoen onder leiding van de manager. Naast de voetbalshirts uit de Serie A, bieden wij ook de nieuwe voetbalshirts uit de andere competities aan. Je kunt dus los in onze shop als het gaat om kleding. Hopelijk blijven Giroud en Zlatan nog even bij de club hangen. Anders gaan we ons gewoon focussen op Leao en Tonali.

  • Club: AC Milan
  • Uitshirt voor kids
  • Stadion: San Siro
  • Slimfit / 100% polyester

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *