Puma AC Milan Uit Short 2022-2023

puma ac milan uit short 2022-2023Ga hier voor het Puma AC Milan uit short 2022-2023 in het wit. Je kunt deze ook ideaal gebruiken als zwembroek om maar wat te noemen. Twijfel je nog een beetje? Ga dan langs bij het complete overzicht.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €24,95
  • Beschikbaar in: kids, junior en senioren
  • Voor de uitwedstrijden

Je kunt met het broekje een tenue compleet maken maar deze kan ook gewoon los worden besteld. Deze voetbalbroekjes zullen gedragen worden tijdens het nieuwe seizoen en tijdens alle uitwedstrijden. Je kunt deze nu bestellen en je ontvangt het broekje morgen al in huis. Zoek ook oudere kleding met het AC Milan uitshirt 2017-2018.

Het uit short is gemaakt van 100% polyester. Je ziet op de zijkant al de bekende sterren en het club logo. Op je bovenbeen staat ook het Puma logo geborduurd. De witte kleur samen met de grijze accenten vormt een schitterend design. Kies dus in de shop ook de sokken en het uitshirt en je bent in het bezit van een compleet uittenue. Je kunt ook kiezen voor de Puma AC Milan voetbalsokken uit 2022-2023.

Puma AC Milan Uit Short 2022-2023

Het AC Milan voetbalbroekje is gemaakt van Puma materiaal. Dry-cell zorgt dat het vocht tijdens het sporten goed wordt afgevoerd. Je kunt een broekje bestellen in combi met het Puma AC Milan trainingspak 2023-2024. 1 ding is zeker dit broekje wordt gedragen buiten het San Siro. Je kunt weer lekker los met de nieuwste kleding van Milan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *