Puma PSV 3de Shirt Europees Kind 2020-2021

puma psv 3de shirt europees kind 2020-2021Koop hier het Puma PSV 3de shirt Europees kind 2020-2021. Het is een opvallend Europees tenue in het zwart met rood/witte accenten. Je kunt het 3rd shirt overmorgen al in huis hebben als je deze vandaag besteld.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Puma voetbalkleding
  • Philips Sport Vereniging
  • Eindhovense Voetbalvereniging

PSV gaan we natuurlijk zien in de Eredivisie & Europa League. Je gaat het shirt dus op tv zien tijdens de Europese wedstrijden. Een prachtig shirt met unieke kleurencombinaties voor de liefhebber. Bestel je vandaag bij Unisportstore.nl dan heb je het PSV 3de shirt zwart 2020/21 overmorgen in huis. Scoor bij ons ook het PSV thuisshirt kids 2021-2022.

PSV gaat Europees overwinteren in de Europa League

Als je kijkt naar de kleuren van het PSV 3e shirt is dit best uniek. De opvallende zwarte kleuren hebben we in het verleden niet veel gezien. Het voetbalshirt zal veelvuldig worden gedragen in Europees verband maar ook in de Eredivisie. Puma heeft nu het tweede jaar het ontwerp op zich genomen. We zien benieuwd hoe het PSV vergaat in de competitie en KNVB beker. In het midden staan nu Brainport Eindhoven.

Puma PSV 3de Shirt Europees Kind 2020-2021

Het Europese PSV Eindhoven 3de voetbalshirt, het voetbalbroekje en de sokken zijn allemaal te zien in de groene tinten met witte accenten. Een PSV 3de shirt voor de echte liefhebber van PSV. Een uniek gezicht om het Philips Stadion volledig in het groen te zien. Shop snel dit shirt en we hopen lang te kunnen genieten van PSV.

We hebben nu een 3-tal voetbalshirts waarvan twee vrij uniek zijn. In de shop zijn verder nog PSV sjaals, tickets en andere PSV artikelen te verkrijgen. Wens je een shirt van 1 van de sterren zoals Malen? In de winkelwagen kan een naam uit de selectie worden geselecteerd. Het is ook mogelijk om een eigen naam en nummer te bedrukken. PSV kleding Europees zoals het PSV 3de voetbalshirt zwart 2020-2021 vind je voor de beste prijs bij ons.

  • Eindhovense Voetbalvereniging
    Philips Sport Vereniging
  • Kledingsponsor: Puma
  • Hoofdsponsor: Brainport Eindhoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *