Puma PSV Lichtblauw Trainingsjack 2020-2021

puma psv lichtblauw trainingsjack 2020-2021Shop hier een Puma PSV lichtblauw trainingsjack 2020-2021 bij Voetbalshop.nl. Je kunt natuurlijk ook voor een compleet trainingspak gaan van de club. Tot snel in de PSV fanstore.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Puma Dry-cell kleding
  • Beschikbaar in: senioren en kids
  • Maten: S tot XXL

Het prachtige, unieke PSV jack voor de training in het lichtblauw met gouden accenten te bestellen. Het trainingsjasje van PSV Eindhoven wordt niet alleen gedragen tijdens de training maar ook in de spelershome. In sommige gevallen tijdens het warmlopen. Bestel je deze vandaag dan heb je hem morgen al in huis. Via de button ga je direct naar de shop en daar heb je ook een Umbro PSV zwart blauw hoodie trainingspak 2019-2020.

Welke oud speler van PSV hoop jij dat terugkomt?

Het jack voor de training is bij de aanbieder Unisportstore.nl te verkrijgen in de maten 128 tot en met XXL. Het jasje is dus geschikt voor jong en oud. Voor iedereen is er dus wel een juiste maat te vinden. Tijdens de uitwedstrijden in het Philips Stadion wordt deze in beeld gebracht en tijdens het inlopen. In de volksmond wordt het shirt ook wel het pre-match shirt genoemd.

Puma PSV Lichtblauw Trainingsjack 2020-2021

De trainingscollectie thuis is grotendeels rood met witte en donkerblauwe accenten. Voor de uitwedstrijden is voor een lichtblauwe kleur gekozen. Het PSV logo met de twee sterren vinden we op de linkerborst. Uiteraard is het ook mogelijk om bij voetbalshop het trainingsbroekje erbij te bestellen zodat je volledig in stijl kunt trainen. Zoals gezegd is het Puma PSV jasje te verkrijgen in de maten 128 tot xxxl. Het is dan ook een ideale vervanging als het bijvoorbeeld geen geld hebt voor het PSV thuisshirt om maar wat te noemen.

  • Puma trainingskleding
  • Pre-match en trainingsjack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *