Stoke City Thuisshirt 2017-2018

stoke city thuisshirt 2017-2018Het Stoke City thuisshirt 2017-2018 is, net zoals het Stoke City uitshirt 2017-2018 voor het nieuwe seizoen in de Premier League weer met een zeer mooi ontwerp uitgekomen in onze Stoke City fanshop.

direct bestellen vsd
Klik hier om direct te bestellen >>>

Prijs vanaf €59,95
Kleuren: rood met wit
Sterspelers: Xherdan Shaqiri en Shawcross
Stoke City fanshop

Stoke City is de op een na oudste professionele voetbalclub ter wereld en heeft sinds de oprichting in 1863 een uitgebreide supporter groep weten te creëren. Het Stoke City thuisshirt 2017-2018 zal voor dit seizoen weer te zien zijn tijdens alle thuiswedstrijden van de club in het Britannia Stadium. Hierboven kun je het nieuwe thuisshirt Stoke bestellen voor de best mogelijke prijs in Nederland. Een van de voordelen hiervan is dat je geen verzendkosten betaald. Ga je dus met je vrienden een weekendje weg met een voetbalreis, dan weet je in ieder geval dat je helemaal in de club kleuren in het stadion zit!

Stoke City Thuisshirt 2017-2018

Het Stoke City thuisshirt 2017-2018 is ontworpen door Macron en heeft een rode basiskleur met witten verticale strepen. Op de rechterborst vinden we het Macron logo in het wit van Macron en op de linkerborst vinden we het Stoke City F.C. logo. De sponsor is prominent aanwezig op het nieuwe voetbalshirt. Deze sponsor is Bet365 en is al sinds 2012 op het shirt terug te vinden. Verder heeft het Stoke City shirt 2017-2018 een mooie V hals en een perfecte pasvorm. Een van de mooie elementen aan het voetbalshirt is dat het ontworpen is met een speciale techniek erin verwerkt. Door deze techniek wordt het vocht tijdens het transpireren naar de buitenste lagen afgevoerd. Op deze manier zal het thuisshirt dus altijd lekker droog en aangenaam op de huid blijven aanvoelen.

Stoke City Shop

Wanneer je bij ons in de Stoke City shop gaat rondkijken dan vindt je het totale aanbod van de club welke in Nederland verkrijgbaar zijn. Zowel het thuisshirt als het uitshirt zijn elk seizoen weer bijzonder geliefd en dus een echte aanwinst op je voetbal collectie. Kijk dus rustig rond in de Stoke City shop en kijk waar je jouw favoriete voetbalshirt voor de beste prijs kunt krijgen. Stoke City FC een mooie club uit de Premier League. We wensen je veel plezier met het Stoke City shirt.

Macron Stoke City Shirt 2017-2018

  • Officieel Stoke City shop artikel
  • New Balance
  • Premier League
  • Ibrahim Afellay en Pieters
  • Seizoen 2017-2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.