Home » Voetbalreizen Spanje » Voetbalreis Real Madrid

Voetbalreis Real Madrid

leicester city voetbalreizenEen voetbalreis Real Madrid is het populairste in de categorie voetbalreizen Spanje. Een totaaloverzicht vind je via de top 10 voetbalreizen waar de meest populair om een rij staan. Wat is jou ervaring met voetbalreizen?

direct bestellen vsd

  • Prijs vanaf €219,00
  • Inclusief tickets, vervoer en overnachting
  • Voor kinderen en senioren
  • Stadion: Santiago Bernabéu

Een voetbalreis Real Madrid is al een vakantie op zich. Het is niet alleen de prachtige stad Madrid maar ook de temperatuur werkt altijd in je voordeel. Een voetbalreis Real Madrid is eenvoudig te boeken bij onze betrouwbare partners en je krijgt ook nog eens garantie en bij de goedkope voetbalreizen van bijvoorbeeld Forzavoetbalreizen. Een echte voetballiefhebber dan moet je toch een keer het Santiago Bernabéu gezien hebben in je leven. Het stadion Real Madrid zit diep in de grond. Wanneer je het stadion betreed kom je direct om ring 3 terecht. Wij zijn een voetbalreis vergelijker zodat jij als liefhebber nooit teveel uitgeeft.

Voetbalreis Real Madrid

real madrid shopEen voetbalreis Real Madrid staat natuurlijk in de top 10 voetbalreizen. Inmiddels zijn we aanbeland op plek 3 van de populairste voetbalreizen. Het is geweldig om het imposante stadion van dichtbij te bekijken maar ook sterspelers als Isco en Asensio aan het werk te zien. Bij onze aanbieder betreft het bij voetbalreizen een 2 daagse reis en bij Forza een 3 daagse reis. Een vlucht inclusief Real Madrid tickets en een 3 sterren hotel is te vergelijken in onderstaande tabel.

Real Madrid Voetbalreizen

Real Madrid voetbalreizen staat gelijk aan een bezoek aan “De Koninklijke”. Heerlijk om de kroeg op de zoeken en vervolgens een wedstrijd bij de wonen van Real Madrid. Je denkt misschien hier blijft het bij? Je kunt een voetbalreis Real Madrid zelf personaliseren door andere wedstrijdtickets te bestellen en misschien wel een lunch of langere reis Madrid dan 3 dagen. Het hotel ligt altijd centraal en het Estadio Santiago Bernabeu is eenvoudig te bereiken met bijvoorbeeld de trein. Uiteraard wordt een voetbalreis Real Madrid compleet gemaakt met het programma Real Madrid. Bij de goedkoopste aanbieder zoals boven is te zien in de tabel krijg je ook een gratis voetbalreis fotoboek. Een voetbalreis Estadio Santiago Bernabeu kan dus zo worden geregeld. Ideaal als cadeau voor hem of haar maar ook heerlijk als familie uitje.

Tickets Real Madrid

De tickets Real Madrid bestaan uit verschillende categorieën. Benieuwd wat allemaal mogelijk is bekijk het dan snel bij de aanbieders. Je kunt de tickets Real Madrid zelf selecteren of het nu gaat om vip plaatsen of lange zijde onderin alles is mogelijk zolang de wedstrijdtickets beschikbaar zijn. De tickets Real Madrid of voetbalreis Real Madrid kan natuurlijk niet zonder het Real Madrid thuisshirt 2018-2019. Bekijk snel wat je allemaal kunt bestellen in onze voetbalshop. Bekijk het overzicht voetbalreizen Spanje en je zult altijd de geschikte voetbalreis vinden. We wensen je veel plezier in het prachtige stadion. Welke voetballer van Real is nu je favoriet?

  • Voetbalreizen / trips
  • Tickets, overnachting en reis
  • Bijnaam: de Koninklijke
  • Estadio Santiago Bernabeu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *