AC Milan 3de Voetbalsokken Groen 2022-23

ac milan 3de voetbalsokken groen 2022-23Hier de AC Milan 3de voetbalsokken groen 2022-23 net zoals het Europese shirt maar ook broekje in onze fanshop beschikbaar. Je kunt dus selecteren wat je wenst bij onze goedkoopste aanbieder.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs: €12.99
  • Beschikbaar in: 31 tot 48
  • Bekerwedstrijden | Champions League

Deze zijn samen met het Puma AC Milan 3de voetbalbroekje 2022-2023 in de store te verkrijgen. Natuurlijk kan je ook direct het shirt erbij bestellen maar die is iets duurder. We hebben wel eens de samba kleuren gezien maar leger groen is ook baas. Er is dus gekozen voor een groene basiskleur welke nooit eerder is voorgekomen bij een voetbalclub in Europa. Je kunt helemaal los met deze nieuwste sokken.

Nu Milan weer eens kampioen is geworden gaan ze ook ver komen in de Champions League.

De kousen worden ieder jaar weer met uiterste zorg ontwikkeld. Het is belangrijk om ten eerste comfortabel te kunnen positioneren om de scheenbeschermers een geheel te laten vormen met deze. Daarnaast is het erg belangrijk dat het voetbed van de voetbalsokken goed is. Een belangrijk punt is een match tussen kousen, scheenbeschermers en voetbalschoenen. Tegenwoordig hebben de voetbalschoenen al een ingebouwde sok dus dat komt wel goed. We gaan deze in ieder geval zien tijdens de bekerwedstrijden van de Italiaanse beker. Daarnaast zeker in de Champions League.

AC Milan 3de Voetbalsokken Groen 2022-23

De AC Milan 3de kousen 2022/23 zijn ontworpen door het Duitse merk Puma. Waar we vroeger veel Nike zagen komt Puma ook steeds meer in het verhaal voor. Iedere voetballiefhebber heeft wel artikelen van deze club in zijn of haar kast hangen. Zoals gezegd de sokken zijn ontworpen met een groene basiskleur. De basiskleur wordt afgewisseld met de fluor accenten zoals te zien op de afbeelding. Hier ook het Puma AC Milan 3de shirt 2022-2023. We wensen je alvast heel veel plezier met de voetbalsokken bekijk ook eens het Puma AC Milan zwart trainingspak 2022-2023.

  • Serie A
  • Puma voetbalkleding
  • Dry-cell technologie
  • Officieel AC Milan shop artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *