Puma AC Milan 3de Voetbalbroekje 2022-2023

puma ac milan 3de voetbalbroekje 2022-2023Hier het Puma AC Milan 3de voetbalbroekje 2022-2023 net als het derde shirt in het groen. Je kunt er ook direct een trainingspak wit of zwart bij bestellen. De kersverse kampioen van de Serie A weer in de Champions League.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Prijs vanaf €29,95
  • Beschikbaar in: junior en senioren maten
  • 100% polyester

Deze zal het seizoen 2022/2023 veelvuldig te zien zijn tijdens de bekerwedstrijden in Italië. Daarnaast natuurlijk ook weer in de Champions League. Pioli heeft er voor gezorgd dat ze weer terug zijn in de Champions League. Uniek dat ze kampioen zijn geworden vorig seizoen. In de online store ook een AC Milan thuisshirt special edition nemen 2022 samen met de AC Milan 3de voetbalsokken groen 2022-23.

Zlatan kan nog zeker 2 seizoen mee in deze selectie van Milaan – VSD

Het broekje is ontworpen en gemaakt in samenspraak met sportgigant Puma. Puma ontwerpt al jaren het ACM tenue. Je bent dus verzekerd van een hoogstaande kwaliteit. Zoals te zien op het plaatje hierboven is deze ontworpen met een opvallend groene kleur. Rossoneri wordt tegenwoordig ook uitgezonden op Eurosport.

Puma AC Milan 3de Voetbalbroekje 2022-2023

Een short zal weer te zien zijn de Champions League en bekerwedstrijden. Op het rechter bovenbeen het clublogo en een prachtige kleurencombinatie van donkergroen. Zoals vaker terug komt bij Puma zijn er aan weerszijde van het broekje gele strepen zichtbaar, wat het design ten goede komt. Het materiaal dat gebruikt is wordt Dry-cell genoemd. Dit materiaal zorgt ervoor dat het vocht tijdens het sporten naar de buitenste lagen van de short wordt gevoerd. Hierdoor blijft deze dus altijd droog en comfortabel aanvoelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *