Puma AC Milan 3de Shirt Kids 2022-2023

puma ac milan 3de shirt kids 2022-2023Hier het Puma AC Milan 3de shirt kids 2022-2023 naast de Puma AC Milan 3de shirt 2022-2023 voor senioren. We kunnen de club weer aanschouwen in de Champions League na het kampioenschap van vorig seizoen.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Unisportstore.nl
  • Beschikbaar in: kids en senioren maten
  • Voetbalkleding Puma
  • AC Milan Fanshop

Deze is in het groen te vinden en staat direct in de top 3 voetbalshirts. Je ziet de voetbaltenues van de club wel vaker hoog staan als het gaat om unieke varianten. Vaker zie je deze in het zwart met rood maar dat is het thuisshirt. Je gaat deze terug zien in de Champions League, Serie A en de Italiaanse beker. De club uit Milan onder nieuwe leiding speelt weer als een baas.

Je kunt het voetbalshirt bedrukken met naam. Populair is Zlatan Ibrahimovic achterop je shirt.

Deze is gemaakt en ontworpen in samenspraak met gigant Puma. Een Puma voetbalshirt of Puma voetbalkleding is gemaakt met een Dry-Cell technologie. Het nieuwe voetbalshirt is gemaakt van 100% polyester. De ademende gaatjes zorgen voor een fris en droog gevoel. Je ziet daarnaast het Puma logo op de linkerborst en het AC Milan logo op de rechterborst. We zien ook al jaren een ster boven het clublogo. De prijzen voor een voetbalreis AC Milan vind je via goedkope voetbalreizen.

Puma AC Milan 3de Shirt Kids 2022-2023

Je kunt het voetbalshirt bestellen in onze shop. Deze is dus kaki groen of leger groen ontworpen voor het seizoen 2022/2023. Opzich niet nieuw want deze kleur is in 2012/2013 ook al een keer geweest. Daarna kwam een fluor Europees tenue dus het kan altijd gekker. In onze AC Milan shop hebben we daarnaast nog diverse kleding. Je kunt bijvoorbeeld eens kijken bij de nieuwste trainingspakken. Bekijk ook eens het Puma AC Milan thuisshirt 2020-2021 en AC Milan uitshirt 2019-2020.

Een reis naar San Siro

Een voetbalreis AC Milan is te boeken bij onze betrouwbare partners. Voetbalreizen met natuurlijk de officiële AC Milan tickets, hotel en vervoer met vliegtuig. Een voetbalreis wil zeggen een bezoek aan het prachtige stadion San Siro waar iets meer dan 80.000 mensen in kunnen. Bezoek het stadion met een bijpassend shirt. Een voetbalshirt bedrukken kan natuurlijk ook. Alvast heel veel plezier met een voetbalreis of hierboven met het nieuwste shirt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *