adidas Copa Energy Mode Rood Geel

adidas copa energy mode rood geelLage football boots in de shop met de adidas Copa Energy Mode rood geel outlet voetbalschoenen! Shop ook de adidas Predator Archive 2 verschillende voetbalschoenen om een variant voor de training en wedstrijd te hebben. Wat vind je van deze kleuren?

direct bestellen vsd

+ adidas Here to Create

+ Kleuren: oranje, rood, geel, zwart

Voetbalschoenen in de kleuren rood en geel voor de wedstrijden op de FIFA World Cup 2018. In de tabel stonden de aanbieders maar wij selecteren de goedkoopste zodat je niet meer hoeft te zoeken.

adidas Copa Energy Mode Rood Geel

Laat je energie gaan op de natuurlijke ondergronden en kunstgrasvelden. Controle is belangrijk en comfort in 1 pakket. Lichtgewicht voetbalschoenen van slecht 207 gram. Football boots met de kangoeroeleren bovenkant en een geweldige kleurenpalet. adidas Copa 18.1 FG/AG voetbalschoenen wordt bijvoorbeeld gedragen door Tony Kroos. Sprintframe zool zo ontworpen dat firm ground ideaal is en de nieuwere kunstgrasvelden. Geschikt: natuurlijke ondergronden en kunstgras voor het nieuwe seizoen. Maak je klaar voor het nieuwe seizoen met de adidas Copa Energy Mode rood geel.

  • Unleash Speed voetbalschoenen
  • Sterspeler: Tony Kroos
  • Variant: Copa 18.1, 18.2, 18.3
  • 60, 70, 80 – 200 euro voetbalschoenen
  • Vernieuwd noppensysteem

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *