adidas Duitsland Trainingspak Grijs 2020-2021

adidas duitsland trainingspak grijs 2020-2021Koop bij ons het adidas Duitsland trainingspak grijs 2020-2021 of de rode variant. Je kunt ze nu al krijgen terwijl EURO 2020 pas in de zomer van start gaat.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €79.99
  • Beschikbaar in: kind tot XXL
  • Duitsland trainingspakken

Je kunt het trainingspak in de kleuren grijs met zwart kopen voor de thuiswedstrijden. Deze zal worden gedragen door de complete selectie voor en na een wedstrijd. Let wel op! De trainingspakken landen worden maar beperkt aangeboden. Je kunt ook een los jack of trainingsbroek bestellen mocht je dat willen. Ze zijn verdeeld in de maten S tot XXL of van 122cm tot 176cm dus voor kids. Ga ook eens langs bij het adidas Duitsland uitshirt WK 2022-2023.

Het EK voetbal 2020 staat in de zomer weer op de agenda. Denk jij dat Die Mannschaft een serieuze kans maakt?

De witte accenten maken het trainingspak helemaal af. Je ziet ze terug in de adidas strepen en ook lang de uiteinden van de trainingsbroek bijvoorbeeld. adidas heeft de pakken ontworpen met een Clima-cool technologie. Dit zorgt dan weer voor een droog gevoel en dus extra comfort. Tijdens het sporten zal het pak dus altijd heerlijk aanvoelen. Je zit helemaal goed met het adidas trainingspak wanneer je lekker wenst de ontspannen in geweldige voetbalkleding. Kijk ook eens bij het adidas Duitsland tracksuit 2019-2020.

adidas Duitsland Trainingspak Grijs 2020-2021

Je kunt je nu helemaal klaar maken voor het EK voetbal 2020. Het toernooi wordt in diverse landen gespeeld en dus ook in DE. Officiële Duitsland voetbalkleding zal worden gedragen door de sterspelers Kroos, wereldkeeper Neuer en alle andere opkomende sterren. Deze heeft een normale pasvorm en sluitingen aan alle uiteinden zodat deze goed zit rond de armen, enkels en hals. Vragen over het adidas trainingspak of over eventuele EK tickets? Neem dan contact op via info@voetbalshirtsdirect.nl. Bekijk ook eens een FIFA Confederations Cup voetbal adidas, adidas Duitsland thuisshirt vrouwen 2022-2023 en de shirts van het WK 2018 voor meer info.

  • Die Mannschaft
  • Kledingmerk: adidas
  • Clima-cool technologie
  • Voetbal trainingspakken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *