adidas Predator Blauw Tormentor 406 Spikes

adidas predator blauw tormentor 406 spikesKoop hier de adidas Predator blauw Tormentor 406 Spikes. Je kunt deze ook bestellen in de kleuren zwart, blauw, groen en rood. Nog niet helemaal zeker van je zaak? We hebben een tal van voetbalschoenen zonder veters op een rij gezet. Deze zijn er voor natuurlijke ondergronden en kunstgras.

direct bestellen vsd

  • Zou jij deze schoenen dragen?
  • In: kids, vrouwen, heren en kind

Je weet inmiddels misschien wel dat de Predator voetbalschoenen worden gedragen door grootheden als Pogba, Dele Alli, Gareth Bale en Koke. We gaan ze waarschijnlijk al spoedig zien tijdens de Champions League wedstrijden. Je kunt hierboven direct naar Voetbalshop.nl en je hebt ze morgen al in huis.

Nu zijn wij wel benieuwd wat je maximaal voor voetbalschoenen wenst te betalen?

Ben jij altijd op jacht naar de beste acties en passes over de hele? Ideaal om deze boots dan aan te schaffen. Je kent ze misschien ook wel onder de naam adidas Predator 20+ FG/AG 100% unfair blauw met rood. adidas voetbalschoenen zijn al beschikbaar vanaf €24,99 voor de jongste voetballers. De officiële adidas Predators uit de nieuwste lijnen zijn iets duurder. Ben jij van de snelle moves en houd je van geweldige voetbalschoenen? Je kunt nu je hart ophalen :).

adidas Predator Blauw Tormentor 406 Spikes

Ook hier hebben we het weer over lichtgewicht voetbalschoenen van slechts 232 gram. Daarnaast zijn een aantal technologieën verbeterd. De sok-achtige fit kennen we nu wel van de eerste adidas Predators maar blijft uniek om te zien. Je kunt ook wel zeggen dat de kleuren zeker opvallen. Als nieuwste hebben we ook Forged Knit wat een technologie is die zorgt voor steun en pasvorm bij de middenvoet. Een groot voordeel dat de voetbalschoenen zich vormen om je voeten en niet andersom.

  • adidas technologieën
  • Forged Knit
  • Sok-achtige fit
  • Lichtgewicht: 232 gram
adidas stelt dat de kleur van de buitenzool kan verminderen bij gebruik.

Je gaat deze al eerste zien in de Champions League en daarna tijdens EURO 2020. Je kunt voor een zelfde soort kleur langs de adidas X Speedflow Diamond voetbalschoenen blauw. Wat houdt een Purecut veterloos design in? Je hebt geen veters meer nodig want de schoen vormt zich om de voeten. Ze voelen zelfs comfortabel bij een verkeerde maat. Oke het moet niet een groot verschil zijn. Ben jij de opvallende voetballer of bikkelharde verdediger? Deze zijn dan zeker voor jou.

adidas Predator 20+ FG/AG Tormentor – Blauw/Wit/Rood

Je ziet hier de FG/AG variant maar er is ook de SG variant. De afkorting staat FG staat voor Firm Ground voetbalschoenen. Je kan deze dus dragen op normaal gras en niet te drassig gras. Dus een gewoon voetbalveld wordt hier mee bedoeld. AG is Artificial Ground en dat is voor de betere kunstgras velden. Bij deze adidas Predator voetbalschoenen zien we FG/AG wat wil zeggen dat de schoenen geschikt zijn voor beide velden. De stevige noppen en vernieuwde plaatsing van de noppen maakt het mogelijk. SG als laatst met geheel andere noppen voor zachte drassige ondergronden. Speel je op zachte en natte velden dan zijn deze voetbalschoenen ideaal. Je vindt ze allemaal op een rij.

  • FG = Firm Ground
  • AG = Artificial Ground
  • SG = Soft Ground
adidas Here to Create

Here to create is al jaren de slogan van adidas voetbalschoenen. Een groot verschil tussen deze hierboven en de schoenen met veters. Je bespaart ongeveer 100 euro. Verder zie je de voetbalschoenen voor profvoetballers en amateurs. Bespaar op je voetbalschoenen als je voor voorgaande lijnen van adidas gaat.

Outlet adidas Voetbalschoenen met Veters

We hebben hierboven al genoemd hoe je kunt besparen op de voetbalschoenen. Ben je rond de 15 jaar dan kan je ook geluk hebben want de voetbalschoenen voor kinderen zijn de helft goedkoper. Wens je outlet adidas voetbalschoenen met veters dan kan je al klaar zijn voor 59,99. Je hebt dan gewoon de hoge voetbalschoenen van de nieuwste packs van adidas. Ga vandaag nog voor de nieuwste voetbalschoenen van Predator in het blauw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *