Nike Phantomvsn DNA Black Orange Voetbalschoenen

nike phantomvsn dna black orange voetbalschoenenKoop hier de Nike Phantomvsn DNA black orange voetbalschoenen. Je kunt deze bestellen als jij de wendbare aanvaller ben met geweldige acties. Twijfel je toch nog? Je vindt in onze voetbalschoenenshop alle nieuwste packs met bijbehorende aanbiedingen.

bestel nu

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Pack: DNA
  • Kleuren: zwart en oranje

Je kan vandaag nog de schoenen bestellen en je krijgt deze morgen al in huis. Dat is toch een groot voordeel van Voetbalshop. Daarnaast kan je ze gratis retour sturen voor een andere maat. Het zijn in dit geval de nieuwste voetbalschoenen welke worden gedragen door de grote sterren. Bestel deze snel of de Nike Mercurial Superfly voetbalschoenen en draag ze morgen al op de training.

Het zijn in dit geval Limited voetbalschoenen. Dit wil zeggen dat ze maar beperkt beschikbaar zijn.

In ieder geval kan iedereen de voetbalschoenen dragen. Ze beginnen namelijk al bij maat 26 tot 49. Mocht je dus grote poten hebben dan maakt het niet uit. Je denkt misschien in ken deze vormgeving. Het klopt dan het is een repro van Hypervenom. Deze schoenen worden niet veel meer ontworpen alleen bij speciale gevallen zoals nu. Je kunt voor een andere kleur de goedkope gele Nike voetbalschoenen met sok bestellen.

Nike Phantomvsn DNA Black Orange Voetbalschoenen

Zoek je nieuwe schoenen voor de tweede seizoenshelft? Deze oranje zwarte voetbalschoenen kan je dus morgen al dragen. Ze zijn dan ook speciaal ontworpen voor de keeper, verdediger, middenvelder en aanvaller dus voor iedereen. Ben jij de playmaker en zoek je schoenen met een geweldige kwaliteit? Ga voor deze in een geweldige kleur en ze zitten ook nog eens lekker. Voetbalschoenen geschikt voor ieder weertype en ondergronden.

  • Sterren: Iniesta, Götze, Bonucci en Blaise Matuidi
  • Gewicht: 191 gram
  • Bovendeel: Kanga-Lite
  • Unieke noppensysteem
  • FG / AG = kunstgras en natuurlijke ondergronden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *