adidas Real Madrid 3de Shirt Kinderen 2022-2023

adidas real madrid 3de shirt kinderen 2022-2023In de Champions League zal het adidas Real Madrid 3de shirt kinderen 2022-2023 veelvuldig te zien zijn. Je kan het voetbalshirt natuurlijk ook bedrukken met Vin Jr of Benzema om er even 2 te noemen. Ze hebben in ieder geval de Wereldbeker voor Clubs al gewonnen!

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Champions League voetbalshirt
  • maten 122cm tot 176cm

De grote club uit Madrid is natuurlijk weer aanwezig in de Champions League. Real Madrid Club de Fútbol met een rijke historie die begint in 1902. De Koninklijke zijn de succesvolste club in Spanje maar ook in de Champions League. De supporters van de club staan bekend om een passie in het Estadio Santiago Bernabéu. Uiteraard loopt de hele stad weer uit als de club straks verder komt Europees. Via de button kan je dit shirt direct bestellen.

Stelling: Real Madrid CF gaat de Champions League winnen.

We gaan deze zien we in de CL. De donkere accenten op het voetbalshirt maken deze helemaal bruut. We hopen dat aankomend seizoen Real Madrid CF weer als kampioen uit de bus zal komen. Een team met sterren als Modric en Benzema in de gelederen. Je kunt het kids shirt bestellen in de maten 128 cm tot 176 cm bestel je hierboven. Ga ook eens langs bij het adidas Real Madrid blauw shirt uit kids 2021-2022.

adidas Real Madrid 3de Shirt Kinderen 2022-2023

Het Real 3rd Champions League shirt is net voor de groepsfase op de markt gekomen. De club en sponsor wachten natuurlijk tot ze de eerste wedstrijden bijna moeten spelen op het Europese hoofdtoernooi. Een Real Madrid 3de shirt is ook nu weer ontworpen door kledingmerk adidas. adidas is het Duitse kledingmerk en zorgt ten alle tijden dat voetbalshirts een perfecte pasvorm hebben. Het Real Madrid logo vind je terug op de linkerborst. Het meest unieke aan het voetbalshirt is de kraag met een klassieke/moderne uitstraling. We wensen je veel plezier met het prachtige voetbalshirt. Heb je het shirt liever in de maten S tot XXL? Bekijk dan het adidas Real Madrid 3de shirt zwart 2022-2023. Ook het adidas Real Madrid thuistenue 2021-2022 van de Koninklijke gaan we zien in de CL.

  • Real Madrid Club de Fútbol
  • Bijnaam: de Koninklijke
  • Champions League kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *