adidas Real Madrid 3de Voetbalbroekje Zwart 2022-23

adidas real madrid 3de voetbalbroekje zwart 2022-23Koop hier het adidas Real Madrid 3de voetbalbroekje zwart 2022-23 welke weer vernieuwd uitgekomen! Je kunt deze ook lekker combineren met het oudere shirt of wat je maar wenst en de derde voetbalsokken van nu.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: junior, kids, dames en heren
  • Champions League kleding
  • Maten: kids tot XXL

De club uit de stad Madrid bevindt zich in de top regionen qua populariteit wanneer het om voetbal artikelen gaat. Niet zo gek natuurlijk wanneer je het elftal ziet en wanneer de resultaten van de afgelopen jaren bij elkaar opgeteld worden. Vooral smaakmaker Benzema zien we overal ter wereld vaak terug op de Koninklijke tenues. Ga ook eens langs het Real Madrid 3e shirt Europa 2018-19 of kies een compleet adidas Real Madrid 3de tenue zwart 2022-23.

Een short voor de Champions League kan ook als zwembroek worden gebruikt.

Het derde tenue en dus ook het broekje zullen we gaan zien tijdens de wedstrijden van de Champions League. Dit toernooi is het belangrijkste evenement van het jaar en zit boordevol met top wedstrijden. Moedig de club dus aan in het nieuwe Real Madrid 3e voetbalbroekje. Klik hierboven door naar de aanbieder Unisportstore.nl met de laagste prijs! Hier ook een adidas Real Madrid regenjas 2023-2024.

adidas Real Madrid 3de Voetbalbroekje Zwart 2022-23

Jaha! Hier hebben we het Real Madrid short welke is ontworpen door adidas. Het adidas Madrid broekje is uitgekomen met een zwarte basiskleur. Vorig seizoen was het derde tenue nog geheel in het rood gehuld. Daarvoor zelfs een keer in het zwart met witte accenten. Deze blauwe kleur wordt afgewisseld met zwarte accenten. Op de bovenbenen zien we de logo’s terug. Doordat adidas bij de ontwikkeling is betrokken, hebben ze de bekende Climacool technologie in het materiaal verwerkt. Hierdoor wordt vocht tijdens het transpireren naar de buitenkant van de stof gevoerd zodat het broekje lekker droog blijft aanvoelen. Ga los met de nieuwste kleding van Real.

  • Real Madrid shop
  • Champions League wedstrijden
  • 3e tenue 2022/23
  • adidas Climacool kleding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *