adidas Voetbalschoenen Nemeziz Wit

adidas voetbalschoenen nemeziz witIn de shop de adidas voetbalschoenen Nemeziz wit mint met de naam Deadly Strike. Als je goed kijkt lijken ze verdacht veel op de adidas Nemeziz 18 zilver met wit.

direct bestellen vsd

+ Deadly Strike witte voetbalschoenen

+ In: kids, junior, kinder, senioren

+ Wat vind je van deze voetbalschoenen?

Voetbalschoenen met en zonder veters in verschillende prijsklasse. Denk aan de 17+ 360Agility, 17.1, 17.2 en 17.3 met de laatste als voor €59,99. Door welke speler wordt deze schoen gedragen? Lionel Messi draagt ze sowieso.

adidas Voetbalschoenen Nemeziz Wit Mint

In de outlet voetbalschoenenshop de nieuwste voetbalschoenen ontworpen voor de grote helden. Lionel Messi, Renato Sanches en Roberto Firmino zijn de bekendste voetballers met de Nemeziz 17+ 360Agility football boots. Zoals gezegd zijn de schoenen ook in goedkopere varianten beschikbaar. Dual Lock Collar is vernieuwd en laat zien dat de boots zich om de voeten gaan vormen. adidas Nemeziz 17+ FG/AG Deadly Strike mintgroene football boots voor kinder, heren, vrouwen, junioren en mannen in de store. Shop ook de nieuwste adidas Nemeziz 18+ met sok oranje zwart.

adidas Nemeziz 17+ FG/AG Deadly Strike

Bij www.voetbalshirtsdirect.nl hebben we de nieuwste voetbalschoenen voor trainingen en wedstrijden. Uitgerust met de bekende torsiontape zorgt voor de unieke constructie aan de bovenkant. Daarnaast ook een bekende Torsionframe buitenzool. Ben jij de snelle speler in je team en handig met acties? Ga dan voor de geweldige adidas Nemeziz 17+ FG/AG Deadly Strike. Deadly Strike dus ook met de eigen Messi variant in de kleuren blauw en groen. Flexibelere spelers, verdedigers maar ook keepers kunnen genieten van deze adidas voetbalschoenen Nemeziz wit mint.

  • Voetbalschoenenmerk: adidas
  • Torsiontape en Torsionframe buitenzool
  • https://www.adidas.nl/voetbal
  • Vernieuwde: Dual Lock Collar
  • Variant: Nemeziz 17+ FG/AG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *