adidas X19 Zwart Rode Voetbalschoenen

adidas x19 zwart rode voetbalschoenenBen jij de Initiator van het team dan kan je nu de adidas X19 zwart rode voetbalschoenen bestellen. adidas X PureSpeed uit de lijn Initiator. Je kunt ze in alle maten bestellen hieronder bij Voetbalshop.nl.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Beschikbaar in: kids, junior  en senior
  • Wereldspelers: Benzema en Messi

adidas met de Initiator voor een geweldig winters voetbalseizoen. Heb jij geweldige voetbal-skills of Suarez jouw favoriete voetballer? ga dan voor de X voetbalschoenen. adidas X19 zwart rode voetbalschoenen met navy accenten voor voetballers als Gareth Bale, Luis Suárez en Karim Benzema. Ben je een keeper of verdediger dan zijn het natuurlijk ook geweldige voetbalschoenen. Altijd in beweging en heb jij de beste acties in huis? Je kunt op hoge snelheden anticiperen en nog meer snelheid meegegeven. De imposante uitstraling is een haat voor iedere tegenstander.Explosief aanvallen of geweldige acties rond de 16? Shop snel de Initiator pack voetbalschoenen met de naam adidas X 19+ PureSpeed FG/AG.

adidas X19 Zwart Rode Voetbalschoenen

Techfit aan de bovenkant van de adidas X 19+ voetbalschoenen. Een geweldig pasvorm maar hele bijzondere uitstraling. Speed skin hebben we eerder gezien maar nu met nog mooiere voetbalschoenen. Liever een andere kleur? De football boot zijn ook in het zwart te verkrijgen. Je kunt de bovenkant aantrekken maar het betreft verder voetbalschoenen zonder veters. Zoek je football sneakers welke geweldig over de voetbalschoenen passen? Shop snel de adidas X 19+ voetbalschoenen. We zagen al eerder de adidas Nemeziz 19 FG AG Polarize wit roze geel en de nieuwere adidas X 18 zwarte voetbalschoenen welke voor een klein bedrag zijn te verkrijgen.

  • X adidas boots
  • Gedragen door: Gareth Bale, Luis Suárez en Karim Benzema
  • Techfit compressie design
  • Verborgen veters
  • 3D punten en Purecut

Voetbalschoenen PureSpeed adidas met unieke kenmerken en het prachtige logo aan de zijkant. Purecut Sock System kennen we inmiddels door de hogere varianten football boots. Veters zijn verborgen zodat je nog beter kunt schieten passen. Wil je dus een prachtige oppervlak om uit te halen? Zin om te knallen richting het doel met een schoon oppervlak? De adidas X 19+ PureSpeed FG/AG Ocean Storm zijn dan voor jou. Ben jij snel en wil je het gevoel geen voetbalschoenen te dragen? De voetbalschoenen zijn beschikbaar voor kinderen, vrouwen en heren. Extra grip en regenachtige dagen maken geen verschil voor deze soepele adidas X 19+ voetbalschoenen.

Bale, Suarez, Benzema Football Shoes

Bale, Suarez, Benzema Football shoes voor het nieuwe voetbalseizoen. Verander je vaak van richting? De nieuwe technologieën zorgen hiervoor. Midcut en fit voor ondersteuning van je achillespees maar ook getest zodat blessures worden voorkomen. De Spring frame zool van adidas zoals gezegd voor de snelle voetballer. Voetbalschoenen welke afgeleid zijn van de old school adidas F50. Grip, ondersteuning en stabiliteit zijn de keywords voor deze adidas X19 zwart rode voetbalschoenen. Let op: de kleur kan vervagen na loop van tijd. Ben jij een top voetballer? Shop dan snel de adidas X PureSpeed voor ondergronden zoals gras en kunstgras.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *