Anderlecht Trainingsjack 2017-2018

anderlecht trainingsjack 2017-2018Het Anderlecht trainingsjack 2017-2018 is in dezelfde kleuren als het thuisshirt. adidas heeft deze ontworpen met een standaard pasvorm en voorzien van de bekende logo’s.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Prijs vanaf €19.99
  • In: senioren en kinderen
  • Seizoen: 2017-2018

Het jack is ontworpen door adidas waardoor het voor iedereen duidelijk is dat hij of zij altijd kwaliteit in huis haalt. Het trainingstenue Anderlecht zal te zien zijn voor de wedstrijden van de club. Hier heb je ook het nieuwe Joma Anderlecht thuisshirt 2022-2023. Verder hebben we nog nieuwere kleding in de Anderlecht shirt shop van Voetbalshirtsdirect!

Daarnaast op het trainingsveld en ook geregeld tijdens de interviews met de spelers. Een van de dingen die gelijk opvalt is de mooie kleur blauw oranje waarmee de trainingsjas vervaardigd is. Naast het feit dat je het trainingsjasje gaat zien tijdens de wedstrijden in de competitie van België, zal deze voetbalkleding ook te zien zijn in Europa. We kijken dus nu al uit naar de topwedstrijden op het Europese toneel. Ligt jou hart dus echt bij Anderlecht en wil je jezelf klaarmaken voor het najaar, dan is dit het artikel voor jou. Klik hierboven dus snel door naar de trainingsjasjes.

Anderlecht Trainingsjack 2017-2018

Het Anderlecht trainingsjack 2017-2018 is uitgekomen vanaf de adidas productie met een mooi hoge kraag. Dit is handig wanneer het weer wat minder begint te worden en je dus beschermt tegen de nodige wind en regen. Verder is, zoals gezegd het jack voorzien van een donkere kleur paars welke wordt afgewisseld door een oranje streep aan de onderkant. Ook het club logo en het adidas logo zijn weer terug te vinden op de borst van het jasje. Wanneer adidas de producent en ontwikkelaar is van een club zijn de adidas strepen altijd prominent te zien op de kleding. Ook hier zijn de strepen in het wit terug te vinden op de schouders en de mouwen. De Climacool technologie van adidas zit in het trainingsjasje verwerkt zodat je lichaam op een constante temperatuur blijft wanneer je aan het voetballen bent.

Maak dus vandaag nog je Anderlecht trainingstenue compleet met het schitterende Anderlecht trainingsjack 2017-2018. Hier ook de kleding via de Voetbalshop.

  • België
  • Anderlecht Shop
  • adidas Trainingsjack
  • Trainingstenue
  • Climacool materiaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *