Bayern Munchen Trainingspak 2018-2019

bayern munchen trainingspak 2018-2019Wil jij ook een rood jack en grijs trainingsbroek als Bayern Munchen trainingspak 2018-2019 kopen? Hetzelfde trainingspak voor junioren hebben we in de shop. Stadion: Allianz Arena op de bank en tijdens de warming-up zien we het trainingspak.

direct bestellen vsd

  • Direct naar Voetbalshop.nl
  • Stadion: Allianz Arena
  • Kleuren: rood met grijs

We zien diverse pakken maar dit is een wat oudere. Deze is trouwens wel nog steeds beschikbaar. Naast dit FCB trainingspak in de voetbalshop ook het FC Bayern trainingspak grijs 2018-2019 en FC Bayern Munchen trainingspak sweater.

  • adidas Clima-cool kleding
  • 100% polyester

Het FC Bayern voetbal trainingspak 2018/19 beschikbaar voor kinderen en senioren. Een compleet pak met het Bayern Munchen trainingsjack 2018/19 rood en FC Bayern trainingsbroek grijs. Bayern Munchen artikelen zoals trainingspakken met veel verschillende varianten in de FC Bayern munchen voetbal fanstore. Bestel het prachtige adidas FC Bayern trainingspakken 2018/19 en ontvang deze gratis en een dag later al thuis. Bij Unisportstore kan het een dag extra duren. Een normale pasvorm voor het Bayern Munchen trainingspak 2018-2019 en sluitingen bij mouwen en pijpen voor een perfecte pasvorm. Arjen Robben is voor ons de bekendste maar bijvoorbeeld ook Thomas Muller en alle andere sterren zullen te zien zijn in het FC Bayern presentatiepak rood 2018/19.

Bayern Munchen Trainingspak 2018-2019

Het FC Bayern presentatiepak rood 2018/19 dus veel rood met grijze accenten. De grijze accenten veel op de trainingsbroek maar ook de adidas accenten. Ontworpen met een Climacool technologie zoals we dat kennen van adidas. Comfort en droog gevoel zijn de belangrijkste kernbegrippen als we het hebben over trainingskleding. Ideaal om te sporten, trainingen of gewoon heerlijk om te hangen. Voetbal trainingspakken kunnen worden bedrukt met initialen en nummers. In de spelersbus, tijdens interviews en op de bank zullen we de trainingspakken veel voorbij zien komen. Kinderen, junioren, vrouwen, dames, heren maten voor het FC Bayern presentatiepak rood 2018/19. Begin het nieuwe seizoen met een nieuw pak. Nog vragen over de kleding of zoek je iets specifieks? neem dan contact op via info@voetbalshirtsdirect.nl. hier ook het Bayern Munchen trainingspak kind 2018-19.

  • Club: FC Bayern Munchen
  • adidas Trainingskleding
  • Clima-cool technologie
  • Bedrukking nummer / initialen
  • Kleuren: rood en grijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *